Jak w temacie
Termin focenia: Grudzień 2007 (a przynajmniej z tego sezony światecznego)
Termin nadsyłania: początek stycznia
Sprzęt: dowolny
Obróbka: dowolna
Poddaję pod dyskusję. Możemy np ograniczyć się do reporterki
Ktoś chętny?
Wersja do druku
Jak w temacie
Termin focenia: Grudzień 2007 (a przynajmniej z tego sezony światecznego)
Termin nadsyłania: początek stycznia
Sprzęt: dowolny
Obróbka: dowolna
Poddaję pod dyskusję. Możemy np ograniczyć się do reporterki
Ktoś chętny?
Ja - nie chwaląc się ;-) - wygrałem w zeszłym roku świąteczny battle na choinki. Także chętnie zmierzę się i w tym roku. Wydaje mi się jedynie, że musisz zaproponować jakiś konretny temat oraz doprecyzować datę nadsyłania prac. Wg mnie raczej rozstrzygnięcie powinno być jeszcze w tym roku bo styczeń to już trochę "musztarda po obiedzie".
Temat, temat... hmmm... może streetphoto z Mikołajem... a co :D, co do terminu to może koniec roku?
Edit
Albo dobra: 23 grudnia, godz. 23.59
Może i ja bym się skusił. Streephoto z Mikołajem może śmiesznie wyjść.
temat wigilijny pt Ogólnobożonarodzeniowy z mutacja mikolajowa.... sprobowac mozna, ale termin do polowy stycznia bo dopiero wracam 13, dzien/dwa na rozpakowanie i obrobke. 15 stycznia i jestem za:)
No nie mówię nie :) teraz pewnie będzie okazja strzelić parę fotek, ale w natłoku przygotowań świątecznych może braknąć czasu na obróbkę. Też osobiście preferowałbym początek stycznia, ale Vox populi, vox Dei :)
Polowa stycznia moze byc;) Ja sie pisze, dawno zdjec nie robilem:p
Jeszcze jakieś sugestie? Jutro opublikuję ostateczne reguły i puchy w dłoń :) nie ma co tracić czasu, sezon jest krótki...
I ja sprobuje swoich sil, z tym ze 22-29 grudnia jestem offline... poczatek stycznia bylby boski...
Dobra, czyli termin ok 15 stycznia. Jaka ilość zdjęć? Proponuję po jednym, absolutnie najlepszym :)