-
[Sapphiron] Deep Blue
Nie wiem czy to tutaj można swoje foty wstawiać ale zaryzykuje...
w odpowiedzi na teksty niektórych ludzi że jestem tylko prowokator z cyfrową małpką chciałbym zaprezentować parę moich fotek... Chętnie dowiem się od was czegoś na ich temat...
1.
2.
z góry dzięki za każdą wypowiedź na temat...
Pozdrawiam
Sapphiron
-
3 oki ; 2. rozmycie ..;(; 1. ciemna ramka mi nie pasi a ręce ..hm nie wiem..
ps. ładne modelki..;)
-
Jestes wyrażnie urażony [słuszną uwaga Zby] więc tak delikatnie na temat pierwszego:
Zielona dominanta na twarzy i reszcie zdjecia
Drzewa walczą zwyciesko o miejsce w kadrze
Ostrość na drzewie o ktore modelka opiera twarz a nie na twarzy
Przerysowane rece pasiaste mankiety ściagąja tam wzrok
Modelka przed chwila zdjela nakrycie głowy,nie poprawila włosów
w tle z tyłu płot z siatki z drutem kolczastym na wysokosci głowy
To co za płotem z siatki..
Zdjecia nie mozna zakwalikowac jak do początkowych prób w tego typu fotografii.Bez urazy ,ale tylko krytyka uczy,a chwalic nie było czego.Dla mnie
EOT.Pozdrawiam.:smile:
-
ja tam się nie obrażam. przedstawiłeś konstruktywną krytykę która jest wg mnie budująca. będę wiedział czego nie robić na następne razy...
a cóż powiesz o pozostałych dwóch zdjęciach? bo wypowiedziałeś się a propos tylko jednego :)
P.S.
marekb przekażę ;)
-
[QUOTE=Sapphiron;400261]j.
a cóż powiesz o pozostałych dwóch zdjęciach? bo wypowiedziałeś się a propos tylko jednego :)[Quote]
Drugie [zakładając świadome rozmycie] ok.Trzecie,ja wywalilbym drzewo. Reszta ładnej buzi tej pani wg.mnie bylaby ciekawsza.W obu zdjeciach widac oczy patrzace z jakims wyrazem.Miłe fotki,modelki ,pochwalil już Marekb.Cięzko oceniac zdjecia pokazywane jako pierwsze, a i pewno cięzko te oceny czytać.Ale czas leci szybko i niejeden z mistrzowsko dzis fotografujacych kolegów niedawno zaczynał. Pozdrawiam:-)
-
lewy górny róg mocno przeszkadza.Zaslon go na chwile reką.Nic złego w tej głebi nie widzę.ten bokeh mało zachwyca plus wspomniany naroznik.Nie wiem czy nie kadrowalbym w pionie.
-
ogólnie bardzo fajnie, a w ostatnim szkoda, że w całości włosów nie widać, pozatym lekki stempelek na twarzy (mówię o tych czerwonych kropkach) nikogo jeszcze nie zabił ;)
-
ja stawiam na naturalizm... nie lubię sztucznych i sztucznie przerabianych kobiet...
-
Yyy... z calym szacunkiem ale gdzie te sesje, zlecenia, glamur i haj lajf? Zdjecia jak zdjecia, ani tu jakosci ani tematu, ot pstryki mlodych pan z parku w ciasnym kadrze, do tego z bledami(przepalenia, ostrosc, wb, kadr).
A z Twoich postow wynikalo jakbys conajmniej w kalendarzu pirelli pracowal wiec nie dziw sie ze ktos zwrocil na to uwage;), poprostu tutaj przez zaawansowanego fotografa(jesli juz sie ktos takim oglasza) rozumie sie kogos robiacego zdjecia na zawodowym poziomie, a Twoje takie nie sa - sorry za opinie. No ale ok, magia internetu.
A jesli sie myle to kup sobie 5d i 85L, bedziesz zadowolony;)
-
A mnie podoba sie najbardziej Nr 1
Całkiem ładnie, pokazuj więcej... :)