Jak w temacie... :???:
Proszę zaznaczyć odpowiednią pozycję, i ewentualnie opisać swój przypadek, co kalibrował, ile wydał.:rolleyes:
Wersja do druku
Jak w temacie... :???:
Proszę zaznaczyć odpowiednią pozycję, i ewentualnie opisać swój przypadek, co kalibrował, ile wydał.:rolleyes:
ja nie mam gwary z żytniej i jestem z tego bardzo zadowolony... wyczyscili mi matryce, wymienili zakurzoną matówkę i skalibrowali af w body i to wszystko idealnie za darmoche ;)
Mi skalibrowali C50/1,8 za 50 zł, oraz sprawdzili AF w 20D- nie potrzebował ingerencji - w ramach gwarancji. Jestem zadowolony, powodem całego tego zamieszania z kalibracją był Tamron 17-50, w końcu Cichy mi go wymienił i wszystko gra. No prawie wszystko, czasami z Tamim nie gra.
ja w ankiecie oddam głos już niebawem... (jutro wysyłam kapcia do kalibracji)
:? :? :?
Wysłałem 35/2 po zgnieceniu w transporcie, z przełącznikiem ustawionym na AF (Niektórzy sprzedawcy z allegro to "trocinowcy":evil:). Całość usługi (naprawa pękniętego pierścienia + kalibracja) kosztował 160 zł + wysyłka.
dodaj opcję z wpisaniem liczby kalibracji, bo ja wysłałem 2 razy i za pierwszym poprawili niewiele BF ale poprawili, a za drugim pojechali chłopcy (bo pewnie od szewca oderwani ) i FF mam jak sku...n i wysłać nie mogę bo mają 14 dni na gawrancji a imprezy co tydzień i przymykam i przymykam lub kombinuje jak krowa na granicy, szlag mnie już trafia