Czy ktos posiada takie coś, albo miał w rękach - do testów?
http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu...dProdukt=3278#
Cena troche straszna, ale moze warto?
(Mi coś Apacer pada :( i sie po mału rozgladam za czymś nowym)
Wersja do druku
Czy ktos posiada takie coś, albo miał w rękach - do testów?
http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu...dProdukt=3278#
Cena troche straszna, ale moze warto?
(Mi coś Apacer pada :( i sie po mału rozgladam za czymś nowym)
No właśnie ten P-2000 mi sie "widzi" - tak ogólnie technicznie tylko on chyba ma jakiś własny akumulatorek.
Ten Canon M30 ma (jak dla mnie) plus, ze zasilany jest z BP-511.
(Ostatnio byłem na małej wycieczce w Budapeszcie - w czwartek rano naładowałem Apacera - w niedzielę już padł - przy drugim zgrywaniu z CF2GB - myślałem, że go rozp... Ładowarke oczywiscie zapomniałem)
To jest chyba nowość, dlatego takie ceny. Moze za jakieś 6 miesięcy będzie troszke taniej.
Podoba mi sie - oczywiscie w Rzeszówku to nikt o tym w "sklepach foto" (bo ciężko to nazwać sklepami foto) nie słyszał - nie mówiąc już "pomacaniu"
To będzie mój zakup niebawem. Przy fotach ślubnych jak znalazł. Przeglądałem inne banki pamięci ale to bije na łeb je wszystkie. Cena zaporowa, ale jak ktoś powiedział płacisz mało - dwa razy płacisz. Pozdrawiam serdecznie.
a nie lepiej za to kupić 5 kart po 2GB?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
myślę, że na ślubie nie zrobisz 10gb zdjęć ;)
problem pojawi sie jak sie jedzie na urlop w niekoniecznie bardzo cywilizowane miejsca. tak na miesiac, dwa.
inna kwestia, ze ten canonowski sie wydaje taki juz lekko przestarzaly jesli idzie o transfer...
czy to naprawde taki problem jest zrobic porzadne przesylanie danych z karty?
i niestety cena zaporowa.
przyznam, ze z nadzieja czekalem wlasnie na parametr - przesyl. w jednym ze sklepow w koncu podano transfer i nieco ponad 4MB/s z CFa... :/
tylko ten telewizor i rawy itepe... itede...
na takie długie wyjazdy ja osobiście biorę laptop, bo jak wracasz z 50gb zdjęć z data banku i masz to wszystko posegregować, to cholery można dostać... a tak to codziennie wieczorem siadasz do zdjęć i masz później spokój...
zostaję*przy swoim ;)
W czym widzisz problem ?
Czy ładujesz canonowskie BP-511, czy epsonowskie akumulatorki, to i w pierwszym, i w drugim przypadku, potrzebujesz tylko prąd.
ps.
Jak zobaczysz fotografie na epsonie P-2000 , to nie będziesz chciał nic innego, chyba że epsona P-5000 który jest jeszcze lepszy.:D