Fotki ze SWATCH FIVB World Tour 2007 Stare Jabłonki :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
prosze o konstruktywną krytykę :wink:
Wersja do druku
Mi się podoba całość , dobrze skadrowane i pozytywne w odbiorze fotki reportażowe , nie widzę żadnych mankamentów.
sportowe jak się*patrzy - bez zastrzeżeń ;)
na pewno do niczego sie nie przyczepicie? :)
coś więcej chciałbym usłyszeć ..
W przedostatnim wkurzają te papierki na 1 planie i przydało by się parę zdjęć mniej zamrożonych tak żeby fajnie ruch i dynamikę oddać. Jakim szkłem robione?
o taką krytykę mi chodziło chodź nie do końca sie zgodzę z Qbexus'sem :) w siatkówce jak dla mnie zawsze trzeba zamrozić ruch bo smugi rąk,nóg czy piłki w moim odczuciu średnio wyglądają na zdjeciu i jak dla mnie są oznaką (na hali) ciemnego szkła przez co zbyt długi czasów naświetlania.
a w 9 prawda .. tez mnie troche wkurzają te papierki.
wszystkie fotki robione Sigmą 70-200 f2.8 przymkniętą do 4 albo 5.6 bo w takich warunkach mogłem :)
jak koniecznie się*do czegoś przyczepić, to spróbowałbym zrobić to ostatnie zdjęcie grupowe dokładnie z przodu bardzo szerokim kątek (kto wie, może by fajnie wyglądało?)
18mm u mnie najszerzej .. :)
niestety obok mnie stało kilkunastu innych fotoreporterów i trudno było o lepsze miejsce :/ ale i tak nie miałem najgorszego miejsca..
Wszystkie dobre:) 2,5,8 imo najlepsze:p
Proponuję wrzucać zdjęcia w mniejszych rozmiarach. Mam na laptoku max rozdzielczość (1024x768) i nie mieszczą mi się całe na ekranie :(