Witam,
jako że trochę nas jest z Podkarpacia i że było już kilka takich małych nieoficjalnych spotkań, to proponuję spotkanie się większą grupą gdzieś w okolicach połowy przyszłego miesiąca (żeby był czas na zgranie się) w Rzeszy.
Kto się pisze??:D
Wersja do druku
Witam,
jako że trochę nas jest z Podkarpacia i że było już kilka takich małych nieoficjalnych spotkań, to proponuję spotkanie się większą grupą gdzieś w okolicach połowy przyszłego miesiąca (żeby był czas na zgranie się) w Rzeszy.
Kto się pisze??:D
ja bym sie nawet pisal ale po 15 i przed 23:D
ale mam wymagania:D
im in czekam tylko kiedy
bonczar sie jeszcze łapie, ale teraz jest na wakacjach. no i diodak. ale wiem że nas tu więcej jest:) ja proponuję wstępnie termin na 19-20 sierpnia.
To ja odpadam w przedbiegach :) będę wtedy na wystawie psów rasowych :)
termin do ustalenia. w soboty są wesela, w niedziele wystawy więc może być poniedziałek po południu. czekam na większą ilość wypowiedzi bo nie chcę też sztywno i od górnie narzucać termin.
To ja proponuje alternatywny termin: koniec sierpnia (31.08 piątek) lub początek września (3.09 poniedziałek). Termin który podał schabu też nie jest zły... wstępnie się dopisuje :).
No chętny jestem.. tylko ustalcie termin i jak coś to piszcie.
ktoz wreszcie musi podjac decyzje... shabu do tablicy ! ! ! :)
dobra - w niedziele duża część odpoczywa po ślubie, więc proponuje poniedziałek 20 sierpnia po południu.