Drugi tydzień października. Ale najlepsze domki już o tej porze są zarezerwowane :) Mi się jeszcze udało dorwać w miarę rozsądny, niedaleko gór.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
Drugi tydzień października. Ale najlepsze domki już o tej porze są zarezerwowane :) Mi się jeszcze udało dorwać w miarę rozsądny, niedaleko gór.Cytat:
Eh, fajnie tam u was. I jest co ogladac przez caly tydzien? (Jak się chcesz rozpisać, to znowu przekleję wątek ;) )
Ja to szukam teraz (nie wiem nawet gdzie), czy u nas w kraju są jakieś ciekawe imprezy tego typu...
Nie - to jest trochę loteria, bo w zależności od pogody może się nawet okazać że impreza odwołana :( To nie jest "airshow dla ludzi" jak w Payerne, tylko normalne ćwiczenia wojskowe, ostre strzelanie itp. Tylko takie, powiedzmy, trochę na pokaz :)Cytat:
Ja jestem standardowo pesymistą - także nastawiam się, że nawet jeśli mało z tego będzie, to przynajmniej będę miał tydzień w fajnych górach :)
Szukaj w archiwum pl.rec.lotnictwo - w tym roku chyba Radom jest już na 100%. Niestety dla mnie to daleko - a chętnie bym się wybrał, bo tu zobaczyć w akcji cos wschodniego jest dość trudno...Cytat:
Niech będzie, znowu wyciąłem ;)
znalazłem coś takiego http://www.piknik-goraszka.pl/piknik.php przez google. jak znajde czas to pogrzebie w listach. Dzieki
Jedna z fotek w tym serwisie :mrgreen:Cytat:
tpop, my to znamy takie sytuacje z autopsji :mrgreen:
Parę godzin tak stać... (ja to tylko raz byłem, a Muflon to pewnie już z 50razy)
no ja w tym roku mam zamiar zaliczyc ten piknik i obowiązkowo Air Show w Radomiu.
O, to może się spotkamy. Poważnie o tym myśle. O ile praca mnie nie zatrzyma, to pojadę... Kiedy jest Radom?
[ Dodano: 18-03-05, 12:35 ]
już znalazłem, http://www.radom.pl/airshow/... zachowałem się jak leń... :oops: wstyd mi...
Cytat:
Zamieszczone przez tpop
No też zamierzam zaliczyć obie imprezy więc jest duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy :DCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Goliński
To może zorganizujemy zlot Canon-Board? Zgłosimy się oficjalnie do organizatorów i jakieś lepsze wejściówki dostaniemy :mrgreen: :mrgreen: Coś w tym jest.
[ Dodano: 18-03-05, 13:09 ]
muflon, przyjeżdzaj!