Rosjanie się zabrali za soft 300D ;) krok po kroku i zrobią z niego.... sami poczytajecie TUTAJ :D
Wersja do druku
Rosjanie się zabrali za soft 300D ;) krok po kroku i zrobią z niego.... sami poczytajecie TUTAJ :D
A jakby tak zamiast BG podlaczyc cos o podobnej budowie tylko z wbudowanym subwooferem pod spodem body i glosniczkami stereo po bokach a w srodku czytnik mp3 czytajacy z gniazda CF... wow :mrgreen: .
Bardzo pozyteczna inicjatywa obywatelska. Jesli to sie sprawdzi, to posiadacze 300D skorzystaja, sam tez sie pewnie skusze na taki upgrade :)Cytat:
Rosjanie się zabrali za soft 300D krok po kroku i zrobią z niego....
No nie wiem... wyszedlby z tego chyba 300D w wersji SuperDres - podobaja Ci sie takie klimaty??? :shock:Cytat:
A jakby tak zamiast BG podlaczyc cos o podobnej budowie tylko z wbudowanym subwooferem pod spodem body i glosniczkami stereo po bokach a w srodku czytnik mp3 czytajacy z gniazda CF... wow
Bawić się ze zmianą softu będzie można bo 100% przywraca się ten fabryczny :)
Slowo "tuning" w temacie jakos mnie natchnelo do takich rozwazan :PCytat:
Zamieszczone przez JaW
Ma może ktoś linka do samego software'u i sposobu instalacji? Po wpisaniu 300d tuning wypadło kilka całkiem ciekawych merców <polecam :wink: > Z góry dziękuję i pozdrawiam
[ Dodano: Czw Maj 06, 2004 9:34 am ]
Oki, mam już i innym podaję:
http://satinfo.narod.ru/en/index.html
Nawet tu na forum nie poszukales... topic "300D i FEC" czy cos w tym stylu...Cytat:
Zamieszczone przez mroczny
Dla wszystkich zainteresowanych załączam link do strony po polsku.
Jest tam fajny opis 300D, trochę 10D. Ogólnie o parametrach sprzętu.
http://www.aberracje.republika.pl/aberracje-300D.htm
Kupiłem 300D z załadowanym tym upgradem i działa... narazie użyłem go ustawiając sobie po klawiszem "set" zmianę rozdzielczości fotki, dla mnie bardzo wygodne... Zainteresowanym mogę przesłać instrukcję obsługi po Polskiemu tego "nowego" menu :lol:
Ja poprosze, jesli mozna - moze kiedys sie pobawie w upgrade? :)Cytat:
Zainteresowanym mogę przesłać instrukcję obsługi po Polskiemu tego "nowego" menu