Ponieważ poległem w battle portretowym moją duszę przepełnia chęć rewanżu :mrgreen: Proponuję zdjęcia pejzażowe na temat dolnośląskiej wiosny. Termin: miesiąc czyli do początku lata. Wchodzisz ?
Wersja do druku
Ponieważ poległem w battle portretowym moją duszę przepełnia chęć rewanżu :mrgreen: Proponuję zdjęcia pejzażowe na temat dolnośląskiej wiosny. Termin: miesiąc czyli do początku lata. Wchodzisz ?
miesiąc... nie będzie letko, ale chyba nie mam wyboru ;-)
Jeśli uda Ci się jakimś trafem i wygrasz, to po 1:1 robimy dogrywke na dworce tradycyjnym b&w ;-)
Battle na Dworzec Główny możemy zrobić nawet jeśli jakimś cudem uda Ci się wygrać ;-)
Tylko mnie boli, że środki mam ograniczone, to chciałem kupić b&w i na miasto, a tu muszę w pierwszej kolejności zaopatrzyć się w kolora i iść pejzażyć, o czym mam mgliste pojęcie ;-)
Jest jeszcze trochę czasu :-)
wiosna się konczy w zastraszajacym tempie, w ten weekend musze znowu przypejzażyć, pożniej już będę zdany na łaskę i niełaskę skanerzysty ;>
No niestety, kończy się :-( Ostatnie dni żeby zrobić nowe foto a nie pojedynkować się na "kotlety"
Nie mam tego problemu, moja kariera landszafciarska jeszcze sie właściwie nie zaczęła ;]