Mam pytanie , czy ktoś juz instalował soft do 300D w którym menu jest w języku polskim ???
Wersja do druku
Mam pytanie , czy ktoś juz instalował soft do 300D w którym menu jest w języku polskim ???
polecam bardzo przydatna funkcje na forum jaka jest 'szukaj' ;)
http://canon-board.info/viewtopic.php?t=2195
wgrywaj, instalacja prosta jak konstrukcja mlotka :lol: , soft dziala superCytat:
Zamieszczone przez krs76
Cytat:
Zamieszczone przez przemo1
Nie ma później jakiś problemów z funkcjonowaniem aparatu ? Słyszałem plotki że po jakimś czasie coś się chrzani .Aha chcąc wrócić na jęz. Angielski trzeba instalować z powrotem oryginalny soft Canona ?
No świetnie, ale jak go wgrać na kartę?
Mój system nie bardzo chce zapisać cokolwiek na CF w aparacie (SuSE9.2)
Pod linuxem chyba tylko czytnik kart (kiedys gphoto pisal, ze upload dziala, ale w praktyce sie wykladal). Pod winda jest soft Canona, ktory to uploaduje na karte.
Że pod MS jest to wiem. Mam cichą nadzieję, ze ktoś to zrobił pod linuksa.
U mnie tylko jedna wada po wejściu w menu językowe wiesza się i muszę robić hadrwerowy ctrl+alt+delete. Wszystko inne Ok, nigdy bym nie wrócił do oryginalnego softu.Cytat:
Nie ma później jakiś problemów z funkcjonowaniem aparatu ? Słyszałem plotki że po jakimś czasie coś się chrzani
U mnie było tak.
W wasiaware zmieniłem język na niemiecki (zalecenie dostawcy) i później, bezpośrednio z CF wgrałem polską wersję. Działa już 2 miesiące bez jakichkolwiek błędów.
Zdecydownie polecam aktualizację softu przez kartę.
A jeśli przez kabel, to tylko windows.
W linuksie (mandrake v.9) posypało się.
Jeszcze jedna uwaga. Komunikacja winXP-canon idzie doskonale na wersji licencjonowanej winXP-HE (doświadczenie własne). Na piracie często wiesza się (sprawdzone).
Pozdrawiam
a co ma piernik do wiatraka ? :)Cytat:
Zamieszczone przez kocis