Tak sobie pomyślałem -zdjęcie z pochodu/demonstracji/obchodów tegorocznego święta pracy. Krótka piłka - zdjęcie wykonane 1.05.07, nadesłane tego samego dnia - do północy. Taka szybka bitwa na reporterkę.
Jacyś chętni?
Wersja do druku
Tak sobie pomyślałem -zdjęcie z pochodu/demonstracji/obchodów tegorocznego święta pracy. Krótka piłka - zdjęcie wykonane 1.05.07, nadesłane tego samego dnia - do północy. Taka szybka bitwa na reporterkę.
Jacyś chętni?
ja wzialbym udzial tylko nie wiem czy u nas w krosnie cos bedzie organizowane
z tego co sprawdzilem -nic sie nie szykuje wiec odpadam
No dobra - jaki termin proponujesz?
Bym wzial udzial ale... w Lublinie akurat bede 1 maja, sprawdzilem i nic poza wiencem i festynem w muzeum wsi Lubelskiej nie planuja :? . Zadnej parady. Trudno :(
jutro gdzies wyjde w plener o ile pogoda pozwoli...wiec moze sie gdzies trafi maly 1-Majowy pochodziki
poszukam w okolicach biedronki i tym podobnych...
:]
Ja jakoś też się nie nadziałem dzisiaj na nic ciekawego, ale nie byłem w Gdańsku tylko w Sopocie i Gdyni. Trudno się mówi, jakby coś to mam ciekawe sprzed roku ;)
moze i malo sie działo w stolicy..nie to co 20 lat temu jak szedłem z ojcem do jego pracy po kotleta w bułce i czerwony proporczyk...ale zawsze coś
;]
Ja już przygotowałem.
Co do technikaliów - proponuję jedno zdjęcie, dłuższy bok - max. 700px, czas nadsyłania - ze względu na Suchego - niedziela, godz. 20.
Chyba że będę jedynym uczestnikiem, to **** :)