Proszę o konstruktywną i bezlitosną (!) krytykę:)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
EDIT: Poprawione, pierwsze śliwki...
Wersja do druku
Proszę o konstruktywną i bezlitosną (!) krytykę:)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
EDIT: Poprawione, pierwsze śliwki...
"HOPIE" weź to wstaw tak żeby od razu foty było widać bo za dużo klikania :D ;-)
Ano "ŻEŚ" nie dał linków zaczynających sie i kończących na [img] wtedy będzie OK
nikt nic nie pisze, znaczy gnioty jak w tytule:roll:
to dorzucę jeszcze dwa...:)
1.
2.
Uwazaj na przepalenia. Wiewiorka i tory zjarane niebo ze nie widac szczegolow. Wg mnie tematy takie sobie do utrwalenia wiec ciezko oczekiwac od fotek tego "wow". Pozdrawiam
rob dalej :)
Witam,
Wydaje mi się, że zdjęcie numer 2 z pierwszej serii lepiej by wyglądało w B&W, może z raw-a dałoby się coś jeszcze wyciągnąć... - ale ja się nie znam ;)
Pozdrawiam
Na piewrwszej zbyt duze przepalenia, ale uchwycenie ciekawe. Druga dwojka mi sie podoba.
Ponumeruj kolejno, tak abym niemusial numerowac numerow.
Lubie swiatlo na 5, ale temat nieciekawy, moze zblizenia, albo inne ujecie by cos poprawilo. W 7 krata w ld przyciaga uwage - lepszy kadr.
W stokrotkach moze wieksza GO, ale niejestem pewien, napewno przykadrowac gore, zupelnie niepotrzebne tlo.
To takie moje pierwsze spostrzezenia amatora. Pstrykaj dalej
Proszę o uwagi.
10.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
12.
7 eukaliptus czy ja to sie tam zwie wogule bym tego nie wstawiał jak juz to widziałbym to w kolorze mocnej zieleni
10 portet czyzby black and white prosto z aparatu nei podoba mi sie ten B&w wyszedł taki szary
bardzo słabe technicznie. bez pomysłu. o niczym. nieprzemyślane. niedopracowane. szkoda czasu na rozwodzenie się nad tym co pokazałeś. zacznij czytać książki dla początkujących, przeglądaj portale fotograficzne, ćwicz, ćwicz, ćwicz...