-
Canon 430EX - Fotojoker.
Witajcie.
Przechodząc dziś koło salonu Fotojoker zwróciłem uwagę na lampę Canon 580EX, jednak nie wypatrzyłem dokładnie ceny. Przyjechałem więc do domu i postanowiłem sprawdzić ją na www i tutaj pojawiło się moje zdziwienie.
Cena 580EX jest przewidywalna, ale za to 430EX kosztuje o wiele taniej niż nawet na slynnym ALLEGRO. Wklejam linka, dla zainteresowanych
http://sklep.fotojoker.pl/kategoria.php?id=57
Pozdrawiam.
-
ostatnio przez kilka dni na stronie www widniala rownie ciekawa cena na 30d cos w okolicach 3899 szkoda ze juz podniesli o blisko 1000 :] na fotojoker warto miec oko :-)
-
...trzeba bedzie zaczac "zagladac" tam codziennie - moze zrobia promocje na 580EX i uda mi sie ja kupic przed swietami :)
-
Oj na 580-kę to bym się chętnie też przyczaił ;-)
-
powiem tak -szczególnie należy zwracać uwage na FJ z sąsiedztwem MediaMarkt lub Saturnem.. w niektórych jest istna walka cenowa...
N D200 w FJ Zabrze kosztuje 4400 <wow> (ceny allegro : 4600 do 4900)
-
EX430 za 899 to rzeczywiscie niedrogo, ale problem polega na tym, ze tych lamp nie maja.
Zajrzalem dzis po drodze do domu do dwoch FJ i w obu byly tylko EX580 za "okazyjna" cene 1699 pln (i to reklamowane jako przecena z 1999 pln :lol: )
Powiedzieli mi, ze EX430 nie maja, bo system w centrali sie popsul i nie ma dostaw.
-
W Rzeszowie stoi 430EX na wystawie i maja jeszcze kilka.
Spróbujcie zamówić przez www można późnej odebrać w sklepie albo dostarczają do domu.
-
dziś sprawdzałem w Zabrzu: 430 mają ostatnią sztuke; a co ciekawe D80 + 18-135 3950zł chyba przestane kupować na allegro ;)
-
Fotojoker miał/ma taką promocje "Taniej niż na Allegro"
Swego czasu sprzedawali za 1 zł analogowe lustro Canona EOS 300 do lustrzanek cyfrowych Canona.
Kupiłem i nich 400D KIT za 2688, EOS 300 sprzedałem za 200 zł co mi dało cenę za 400D KIT 2488 zł. Taniej niż na Allegro a towar miałem w łapie przed zakupem :)
-
a do cyfrówek nikonów dawali kity F75 itp... o wartości półkowej 1100 :)