Witam !
W zasadzie sam nie wiem. Czytałem pochlebne opinie nt. c 350 , ale o 400d mowi sie juz roznie. Co wybrać ?
Pozdrawiam !
Nevermind
Wersja do druku
Witam !
W zasadzie sam nie wiem. Czytałem pochlebne opinie nt. c 350 , ale o 400d mowi sie juz roznie. Co wybrać ?
Pozdrawiam !
Nevermind
a ja bym dodal jeszcze, ze lepiej 350d i lepsze szklo niz "gole" 400d z kitem.. wiem, ze roznica w cenie nie jest duza ale zawsze to troche kasy na obiektyw.. no, chyba ze od razu kupujesz puche i dobra optyke, wtedy 400d 8)
co do 400d - najwiejszym plusem jest centralny krzyzowy punkt AF.. reszta wodotryskow IMHO jest bez znaczenia..
Powiem tak : moge wydać duzo na dobre szkło, ale zawsze szkoda mi kazdej złotowki na korpus. To tylko matryca przyjmujaca informacje. Mam 350D , ale go oddaje. Dla mnie to bardzo dobra matryca. Nie wiem jak jest z 400D. Canon 20D słyszałem ze ma jakas taka dziwna jakość (nie jestem onanistą ;) ).
Pozdrawiam !
Nevermind
kupuj dobre szklo i zostaw ta 350 - widac ze to body ci odpowiada, wiec nie ma najmniejszego sensu abys go zmienial przeciez!
Przeczytaj dokładnie , kris. Własnie musze sie rozstac z c 350. i stąd pytanie czy kupowac taki sam czy 400D. Boje sie ze te upakowane piksele to chłyt marketingowy i tak naprawde mało daja a moja popsuc. Nie wiem jak jest w 20D.
Pozdraiwam !
Nevermind
Mam 350 oraz 400D i jestem bardziej zadowolony z 400D . Szybkosć i pewność AFa , wielkość matrycy ( robię duże powiększenia ) . Dla mnie 400D jest OK .
matryca w 400D jest ok, nic nie jest w niej "popsute" :) przez dodanie tych pikseli
Nic dodac i nic ujac. Z tej matrycy wychodza baaaardzo przyzwoite foty. Polecam C400D.