Witam, jest tu ktoś może z Torunia i jest chętny na wyjście na miasto z aparatem.
Przy okazji ma cierpliwość i czas na tłumaczenie amatorowi jak zrobić dobre zdjęcia :D
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam, jest tu ktoś może z Torunia i jest chętny na wyjście na miasto z aparatem.
Przy okazji ma cierpliwość i czas na tłumaczenie amatorowi jak zrobić dobre zdjęcia :D
Pozdrawiam
bylbym chetny ;) moze jakas wieksza grupa sie zbieze?!
Witam,
to i ja też chętny ;)
Pozdrawiam.
widze że koledzy zaawansowani są w dziedzinie fotografii. Ja jako początkujący nie mam narazie się czym pochwalić (widziałem wasze stronki ze zdjęciami) i mam nadzieję że nauczycie amatora co i jak :)
To kiedy sie spotykamy??
To ja tez sie pisze. Chwila relaksu dobrze mi zrobi. :)
najbardziej pasowalby mi jakis weekend, do torunia musze dojechac autobusem. data do ustalenia zostawiam w waszych rekach a pozniej zobacze czy dam rade sie dostosowac ;)
Ja takze musze dojechac z sasiedniego, ulubionego miasta Torunian. :) Weekendy najlepiej. Sobota moze jakas? Moze jak bedzie jakas ciekawa impreza / wydarzenie? Sa jakies plany na najblizszy miesiac?
No niestety narazie nic mi nie wiadomo o tym aby coś się miało wydarzyć w Toruniu.
Mi pasuje każdy weekend jeżeli już do czegoś dojdzie :)
Podłączę się pod wątek:
Pytanie do torunian/toruńczyków ;)
Co warto zobaczyć będąc w toruniu przez 2-3 godziny..
Jutro jadę pod Toruń i pewnie zrobię sobie ze 2-3 godziny przerwy przed powrotem do domu..
Pozdr
Artur
Dajcie znać, w który weekend chcecie coś zrobić, byłbym zainteresowany. Lubię to miasto i często w nim bywam.