Jaką polecacie drukarkę do zdjęć?Co powiecie o HP Photosmart D5160? A może lepiej coś innego i na co zwracać uwagę przy kupnie co musi posiadać?
Wersja do druku
Jaką polecacie drukarkę do zdjęć?Co powiecie o HP Photosmart D5160? A może lepiej coś innego i na co zwracać uwagę przy kupnie co musi posiadać?
W!
Canona Pixma IP 5xxx i wyzsze. Przeczytaj sobie specyfikacje tej serii i bedizesz wiedzial co taka drukarka powinna 'miec'. HP odradzam ze wzgledu na straszliwa wrecz awaryjnosc i bardzo drogie koszty wydruku.
Zdrowko
Pixma Canona mają najlepsze recenzje.
Chcesz drukowac i byc z tego zadowolony? Trzymaj sie z dala od HP.
Pixma od Canona to bardzo dobre rozwiazanie. Mam swoja dwa lata, mama druga teraz katuje i zlego slowa nie mozna powiedziec.
Już nie pierwszy raz o coś pytam na tym forum.Zawsze kupuje to co mi polecają ( no ale jeszcze trochę musze o tym poczytać ) i zawsze jestem zadowolony.Tak będzie i tym razem.Szykuje się do zakupu.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
Równie dobrze możesz kupić iP4200 od 5200 różni się tylko szybkością (i tak jest szybka) i wyglądem. W MM kosztowała ostatnio 249zł.
Tylko Pixma Canona.Już pisałem w "pozostałych",że nie widzę znaczacej róznicy między sześcio, a cztero kolorówką.
A więc po co przepłacać za urządzenie, a potem za tusze.
Proponuję Pixma iP5200.