fotki z dzisiejszych jazdek
1
2
3
zdaję sobie sprawe ze np na fotce 2 brakuje troche glębi ostrosci a na 3 przepała jest dosyć duza. Niestety warunki oswietleniowe były dosyć słabe wiec trzeba wziąc poprawkę. Czekam na opinie!
Wersja do druku
fotki z dzisiejszych jazdek
1
2
3
zdaję sobie sprawe ze np na fotce 2 brakuje troche glębi ostrosci a na 3 przepała jest dosyć duza. Niestety warunki oswietleniowe były dosyć słabe wiec trzeba wziąc poprawkę. Czekam na opinie!
Mi się podobają, mają fajny grunge'owy klimat
dzięki! jakies rady?
no jest wlasnie ten klimacik "rowerowy" zachowany. Sam kiedys jezdzielm i i jednoczesnie robilem fotki. Podobaja sie. Choc na 2 nie bardzo wiedziem o co chodiz zanim sie nie przyjzalem dokladnie ;P
heh no niestety ale było naprawdę krucho ze swiatłem i nie dało sie skrócić ekspozycji. hehe urok miejscówki.
Spoko klimat i fajne zdjecia, kumpel jeździ na desce - od wakacji wybieram się z nim na sesje foto ale jakoś nigdy nie mam czasu jak on jeździ:/
to jeszcze dodam coś z dzisiaj :D
4
5
6 (to troche jak z blair witch)
te też są niezłe, mógłby być ciekawy efekt przy zastosowaniu rybiego oka
były robione zenitarem 16mm fisheye ale podpiętym pod cyfre, jak się przyjrzysz to widać 'zagięcia przestrzeni' :]
no właśnie tak mi coś się zdawało, jeszcze lepszy efekt uzyskałbyś będąc bliżej obiektu, perspektywa fajna się wtedy robi