zakres ogniskowej i to że to "L"przemawia za pro 1 a co za g6
Wkońcu i ja też muszę kiedyś przejść na cyferkę albo trochę się nią pobawić.
canon G6
canon pro 1
Wersja do druku
zakres ogniskowej i to że to "L"przemawia za pro 1 a co za g6
Wkońcu i ja też muszę kiedyś przejść na cyferkę albo trochę się nią pobawić.
canon G6
canon pro 1
to nie lepiej kupic 300D niz meczyc sie z kompaktem ? tym bardziej ze szklielo juz masz.
mam jeszcze żonke która umie tylko pstrykać a i na imrezach to bywają przeważnie pstrykacze :cry:
rozczarujesz sie szybkoscia kompaktu, jezeli pstrykacze to tym bardziej 300D, przy pomocy g6 czy pro1 nie zrobia ani jednej ostrej foty na imprezie, w slabym swietle kompakt nie zdazy wyostrzyc, no chyba, ze beda blyskac po oczach flashem, przemysl to
:cry: :cry: :cry:
a są jakieś z szybszym (AF)
Wsrod kompaktow - nie i nie bedzie.Cytat:
Zamieszczone przez gorek
G6 jest jednym z najszybszych - mnie zadziwil szybkoscia ale i tak - od 300D spooorooo wolniejszy... a na imprezach, w ciemnych warunkach pewnie jeszcze gorzej.
W tej cenie najlepszym wyborem bedzie dla ciebie jak i zony 300D z kitem. Kit + 28-135 IS to swietny zestaw poczatkujacy.
na początek małe pocieszenie :lol: ale z 300d + szkiełko robi się cegiełka jak u analoga w stosunku do pro1 czy g6 :cry:
cos za cos, jak Ci nie przeszkadza, ze wolny i zdolny do pracy z iso = max 200, to smialo atakuj :mrgreen:
W porownaniu do G6 moze i tak. Ale Pro1 jest tylko o ok 50g lzejszy od 300D z kitem :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez gorek
A G6 tce podskoczyc moze Pentax *ist DS :mrgreen:
Owszem ale nie tylko waga się liczy ale i gabaryty :) A chyba nie powiesz że wielkościowo są takie same :) Jak przyjdziesz na imprezę z 300D to będą się na ciebie patrzeć jak na kosmitę :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez