Polecam artykuł w dzisiejszej Gazecie Wyborczej - Stołeczna na stronie 2. Mungo - narobiłeś niezłego hałasu :mrgreen:
Wersja do druku
Polecam artykuł w dzisiejszej Gazecie Wyborczej - Stołeczna na stronie 2. Mungo - narobiłeś niezłego hałasu :mrgreen:
Zawsze można zajrzeć tutaj:
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3876852.html
:-)
"Robienie zdjęć to są pieniądze". W którym miejscu aparatu te pieniądze wychodzą?
@mungo - a kolega to jeszcze jest kolega, po tym, jak zrobiliście tę fotkę, w której posłużył za rozpraszacz światła?:mrgreen: :mrgreen:
Jak czytam takie rzeczy to wprost kusi mnie aby właśnie tam plener zorganizować. Tak na przekór :)
Centralny Dworzec - centralna nadgorliwość :-(
Na wrocławskim Dworcu Głównym zrobiłem już dobrych kilka rolek negatywu i nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi, mimo że specjalnie nie kryłem się z tym co robie, focąc często tuż obok przechodzących patroli, tudzież pod budką dyżurnego ruchu.
O ile dobrze rozumiem to trzeba zapłacić za robienie zdjęć w miejscu publicznym bo później można czerpać z tego korzyści materialne :-) Dworzec Centralny nie należy chyba do żadnej firmy prywatnej, więc wychodząc na przykład na Marszałkowską z aparatem trzeba przygotować gotówkę na pozwolenie:???:
chłopak po lewej na zdjęciu, ma chyba 'arafatke', stąd pewnie podejrzenia o potencjalną współpracę z terrorystami z "kłaj-pedy" :D