CANON A300/A60 CONTRA PENTAGRAM 434
HEY!Chcem kupić aparat do 1100zł.Zastanawiam sie właśnie nad tymi modelami. CANON A300/A60 CONTRA PENTAGRAM 434.W aparacie zależy mi przede wszystkim na jakości zdjęć (ostrość,kolory,jasność) Niedawno ukazał sie nowy aparat Pentagram 434 zwycięzca testów(cena,jakość) w 2 różnych gazetach,i mam teraz problem.Może któryś z Panów styknoł sie z tym aparatem.Prosze o wasze opinie
Re: CANON A300/A60 CONTRA PENTAGRAM 434
Cytat:
Zamieszczone przez tomgda
W aparacie zależy mi przede wszystkim na jakości zdjęć (ostrość,kolory,jasność)
Canon A60
Cytat:
Niedawno ukazał sie nowy aparat Pentagram 434 zwycięzca testów(cena,jakość) w 2 różnych gazetach
Testy w gazetach sa sponsorowane(ot np w Chipie). Szczegolnie w gazetach komputerowych - one nie znaja sie na aparatach. Tak samo jak firma Pentagram nie jest znana na rynku fotograficznym, wiec pewnie ma plastikowe obiektywy i jakosc wielu innych podobnych pseudofirm. Popatrz np po najbardziej znanych lustrzankach i kompaktach w sklepach i cyfrowki wybieraj tez tych firm: Kodak, Minolta, Nikon, Canon, Olympus, Fuji, Sony (kolejnosc przypadkowa).
Tak wiec w tym twoim wyborze - zapomnij o sponsorowanym ale zapewne badziewnym Pentagramie, najbardziej zadowolony bedziesz z Canona A60.
Re: CANON A300/A60 CONTRA PENTAGRAM 434
Cytat:
Zamieszczone przez tomgda
HEY!Chcem kupić aparat do 1100zł.Zastanawiam sie właśnie nad tymi modelami. CANON A300/A60 CONTRA PENTAGRAM 434.W aparacie zależy mi przede wszystkim na jakości zdjęć (ostrość,kolory,jasność) Niedawno ukazał sie nowy aparat Pentagram 434 zwycięzca testów(cena,jakość) w 2 różnych gazetach,i mam teraz problem.Może któryś z Panów styknoł sie z tym aparatem.Prosze o wasze opinie
Bedac obiektywnym :) A60 - Pentagram to mi sie jedynie z tanimi modemami za 50 PLN kojarzy.