Jakie oprogramowanie znajdę w pudełku z 30D sprzedawanym przez Canon Polska a jakie z UE?
Po zgooglowaniu wychodzi, że w niektórych wersjach jest PhotoshopElements 2.0.
Dzięki!
Wersja do druku
Jakie oprogramowanie znajdę w pudełku z 30D sprzedawanym przez Canon Polska a jakie z UE?
Po zgooglowaniu wychodzi, że w niektórych wersjach jest PhotoshopElements 2.0.
Dzięki!
Ja nie dostałem PE.
J.
Mam z Niemiec (sądząc po gwarancji) i w pudełku było DPP. PS E2 był z 20D o ile dobrze kojarzę.
Ja miałem PS E2 w pudełku z 300d, później również z 20d, natomiast z 350 dostałem DPP. 300d i 20d pochodziły z UE, a 350-tka z sieci Canon-Polska.
PS-a chyba dodawali do 20-tek. Nie pamietam żeby do 30-tek też był taki bonus. Gdzie to wyczytałeś?:).
chyba mam maly problem...
odebralem wczoraj nowe 400D. kupowalem od sprzedawcy z allegro(na razie nie bede pisal u kogo). cena atrakcyjna, wszystko bez problemu poza jednym malym szczegolem. nie dostalem oryginalnej plyty z softem tylko jakas przegrywana! w instrukcji (po polsku) jak wol jest napisane, ze komplet obejmuje 2 plyty CD: jedna z softem,druga z manualem w pdf'ie.
napisalem do sprzedawcy, a on z tekstem:
Proszę sobie wyobrazić, że takie przegrywane g**** dołącza Canon Polska i nie mam na to wpływu. Gdy przy kolejnym zamówieniu zgłaszam ten fakt, nic sobie z tego nie robią.
Dodają albo to przegrywane g****, albo nie ma nic, czasem jest tylko sama karta gwarancyjna i brak instrukcji po polsku. Różnie to bywa...
i tu moje pytanie - czy to mozliwe? czy po prostu pan sprzedawca postanowil sobie zatrzymac moj soft?
chyba napisze jeszcze do Canon Polska co by sprawdzic te nowosci...
chyba warto dodac,ze aparat ma gwarancje europejska.
bede wdzieczny za wszelka pomoc.
Prawdopodobnie kupiony na zachodzie z kopią polskiego softu i sprzedawany jako "polski" Allegro, allegro...
Nie spotkalem sie z sytuacja, zeby Canon Polska nie dal uczciwej plyty (plyt) z softem. Z jakoscia instrukcji polskiej bywa roznie - ale generalnie tez nie jest zle.
Najprawdopodobniej faktycznie jest to sprzet z Niemiec albo jakiegos innego kraju UE sprowadzony. Szczegolnie, ze jak sam piszesz, cena byla bardzo atrakcyjna.
riposta na mojego mejla, w ktorym zawarlem to co zostalo tu powiedziane:
"Aparat pochodzi z Canon Polska i takie wersje od nich otrzymuję. Canon Polska już od dawna dołącza tylko europejską kartę gwarancyjną!
Nigdy nikogo nie oszukałem...
Wszystkie informacje, ktore podaję są prawdziwe!
Niczego nie zmyślam.
Skoro Panu ciężko w to uwierzyć, to przykro mi z tego powodu..."
skoro sa takie rozbieznosci napisalem do Canon Polska i czekam na odpowiedz. moze oni beda wiedzieli jakie plyty daja ;)
W zestawie razem z 400D sprzedawanym przez CANON POLSKA jest dołączona gwarancja euro . Oczywiście jest drukowana instrukcja w języku polskim , oraz zafoliowana płyta : " EOS DIGITAL DISK PACK SD VERSION 13.1"