Witam,
proszę Was o pomoc w uzyskaniu informacji, jak na EOS5D sprawdzić całkowitą liczbę wykonanych zdjęć?
Wiem jak sprawdzić numerację, ale czy łączną ilość da się obejrzeć???
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam,
proszę Was o pomoc w uzyskaniu informacji, jak na EOS5D sprawdzić całkowitą liczbę wykonanych zdjęć?
Wiem jak sprawdzić numerację, ale czy łączną ilość da się obejrzeć???
Pozdrawiam
Tak, w serwisie.
Próbuję skorzystać z Twojej instrukcji, ale jakoś bez sukcesu. mirc ciągle wyrzuca komunikat o braku serwera...
www.google.pl --> canon polska serwis --> http://www.canon.com.pl/gdzie_serwisowac/fotovideo/ --> www.e-csi.pl
Serwis Canon Polska
Warszawa, ul. Żytnia
Chcę kupić taki aparacik, a sprzedający nie ma pojęcia jak to zrobić. Ja na razie też nie :-)
Kurcze... przyznam, ze dla kogos, kto nie mieszka w Warszawie tylko jakies 250 - 300 km dalej, nie brzmi to interesujaco :(
Czyli jesli chce sie dowiedziec ile "cyknieto" fotek aparatem to musze sie pofatygowac osobiscie lub wyslac... tylko co w przypadku gdy nie wchodzi w gre ani jedno, ani drugie?
Moze jednak gdzies na sieci znajduje sie jakis soft, ktorym mozna to sprawdzic w domu?
A tak na marginesie, "siec" serwisowa Canona w przypadku sprzetu foto jest delikatnie mowiac rozbrajajaca. Jeden jedyny punkt serwisowy na caly kraj... toz to wstyd!:roll: Canon powinien cos z tym zrobic!