Mam pytanie do posiadacza tych zabawek, czy bardzo sie róznia gabarytami (mile widziane zdjecie).
Wersja do druku
Mam pytanie do posiadacza tych zabawek, czy bardzo sie róznia gabarytami (mile widziane zdjecie).
It's too heavy !! but after add them ,you will get more comfortable hold feel.
by the way .what 's the price in poland ?
I disagree that cameras with BPs are too heavy. It depends on personal preferences. You can check prizes e.g. at http://www.fotoshop.com.pl/
Depends on your body size and strength ;) . With my 196cm/86kg I feel really comfortable with 10D/20D with grip and 70-200 2.8 IS L lens 8)Cytat:
Zamieszczone przez EricWangCN
Nie jestem posiadaczem EOS 3 z PB-E2 a jestem 20D z BG-E2. To jednak nie przeszkadza aby dokładne wymiary w mm. (szerokość x wysokość x głębokość) znaleźć w sieci i tak:Cytat:
Zamieszczone przez aqua
1. EOS 3 = 161 x 119.2 x 70.8
2. EOS 20D = 144 x 105.5 x 71.5
a z boosterem i gripem odpowiednio:
1. 161 x 163 x 71
2. 144 x 143 x 75
Zdjęć musisz poszukać sam :)
[OFFTOPIC]kurde jaki King Kong :mrgreen: [/OFFTOPIC]Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
IMHO powinien dołączyć do sygnatury :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez tpop
Czacha jest potezniejszy ode mnie... zreszta juz gdzies podawal wymiary, bodajze w watku "w czym nosic sprzet" :PCytat:
Zamieszczone przez tpop
Ja sobie powoli robie smak na 350D choc troszke sie boje jego malych rozmiarow (grip bedzie obowiazkowy). Macki u mnie co prawda nie sa wielkie jak bochny chleba, ale trudno mi wyrokowac bez obmacania 350D. A boje sie bo moje gabaryty sa "nieco" wieksze wieksze niz Viteza :mrgreen:
Ja nie mogę, forum gigantów. Nigdy nie wydawało mi się, że jestem mały, ale jak wejdę między was to głupio mi będzie :mrgreen: