Mam możliwość załatwienia wejściówek na teren nieczynnej cegielnie w Markach koło Warszawy(wschodnia strona W-wy). Termin do ustalenia, ale trzeba się śpieszyć, bo niedługo mają ją przerobić na jakąś dyskotekę. Kto się piszę?
Wersja do druku
Mam możliwość załatwienia wejściówek na teren nieczynnej cegielnie w Markach koło Warszawy(wschodnia strona W-wy). Termin do ustalenia, ale trzeba się śpieszyć, bo niedługo mają ją przerobić na jakąś dyskotekę. Kto się piszę?
Ja chętnie :) Ale dopiero pod koniec stycznia. :)
Propozycja ciekawa, jestem chętny, czekam na info.
Oczywiście postaram się nie zawieść swoją obecnością :) wszystko zależy od terminu.
chętnie się pisze, jeśli bierzecie nowicjuszy :oops: /w razie co mogę kogoś zabrać z centrum:mrgreen: /
Najpierw rozmówię się z Panem od wejściówek;) Jak tylko sie dowiem, to wam powiem;)
Też chętnie się dołączę. :grin:
Mungo jakieś nowe wieści w sprawie wejściówek? Trzeba byłoby powoli planować czas na styczeń i luty.
No właśnie... Bardzo przepraszam... To już kolejny plener, który chce zorganizować, a który nie wychodzi... Przepraszam, ale wogóle nie mogę skontaktować się z tym, który miałby załatwiać tam wejściówki. Do tego dochodzą jeszcze szkolne obowiązki z końcem semestru, itd., itd. Koniec mojego tłumaczenia. Poprostu nie potrafię nic organizować. Może jeszcze się uda. Będę próbował się skontaktować.