znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37958503
Wersja do druku
znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37958503
Doobree :D . Mam nadzieje ze ktos pierwszy odwazny opisze wrazenia gdzies 8) .
Jaki jest sens pisania takich duperelnych postów jak ten powyżej, poza nabijaniem sobie licznika?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Komu, jak komu, ale Tobie chyba nie potrzeba polskiego menu w 10D? Zresztą rozumiem, że autor się napracował, tylko... po co?Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
moze ktos jest czyms takim zainteresowany - jest wiele innych duperelnych jak to nazwales postow i tam nie widze abys zabieral glos.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
@sal mi nie potrzebne faktycznie - znam na tyle angielski ,ze sobie radze :)
Źle mnie zrozumiałeś :cry:Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
Nie miałem na myśli Twojego postu, tylko komentarz Viteza!!!
w takim razie @Jurku najmocniej przepraszam - obiecuje, ze wiecej sie to nie powtorzy
pozdrawiam
Ja nie mam powodu się gniewać!!!Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
A jeśli jestem już przy głosie, to aby nie być podejrzanym o to, że sam generuję niepotrzebny szum :wink: apeluje do Forumowiczów o nie pisanie nic nie wnoszących postów! Forum przegląda się nie tak łatwo i nie tak szybko jak grupy newsowe, toteż np. kilkudziesięciosekundowe oczekiwanie na otwarcie postu tej treści dla przykładu - mhm, ja też tak uważam jest wkurzające delikatnie mówiąc.
Naprawde myslisz ze nabijanie licznika jest mi potrzebne?Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Naprawde myslisz ze ktokolwiek ma szanse mnie dogonic?
Smieszne :mrgreen: .
Moj post to najnormalniejszy komentarz - czekam az ktos wyprobuje to o czym mowa w danym watku.
A twoje czepianie sie niepotrzebne bardziej wyglada na nabijanie postow :roll: bo nic nim nie wniosles do dyskusji, a ja wnioslem odrobine nadziei ;)
Nikt poważnie myślący nie wątpi w to, że jest to retoryczne pytanie.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
---
Proszę o przesuniecie niniejszego postu do 'rozdziału" Sprawy administracyjne
Pytanie moje do admina brzmi tak - jaka jest procedura odwoływania moderatora?