-
Dobry hosting - gdzie?
Pytam tu, bo może ktoś poleci jakąś znajomą firmę:)
Szukam dobrej i niekoniecznie duuuużej firmy świadczącej usługi hostingowe.
Kogoś kto oferuje od ok 10GB miejsca na serwerze i transfer od 600GB rocznie, plus wszystkie bajery (SQL, PHP, FTP, domeny itd...).
Dzięki.
-
-
ja korzystam z superhost.pl i jestem ze tak powiem :) bardzo zadowolony. I taniej niz na home.pl
pzdr,
-
ja korzystam z www.kei.pl
-
-
Ja też za home.pl. Nie dlatego, że wszystko jest super duper, 101% uptime i inne tego typu slogany reklamowe, ale dlatego, że jeśli już nawet coś jest nie tak, to jest działający support - 24/7, do wyboru chat/email/telefon, szybki i (wzglednie ;-)) merytoryczny. Testowalem :)
-
Zapraszam na www.jor.pl prowadzona przez mojego dobrego kumpla. Mam u niego server i chodzi bez problemów. Zawsze chętnie udzielają pomocy i serverek w dobrej cenie.
-
powiem tak www.networksolutions.com www.home.pl www.nazwa.pl www.sunnet.pl (kiedys z nimi mialem doczynienia - bobrze dzialali - przed wyjazdem do UK)
-
www.klatka.pl
2 lata bez problemow
Pozdrawiam
-
Polecam Progreso! Byłem w etap.pl i właśnie zmieniłem na Progreso. Mogę jedynie porównać te dwa i znacznie lepiej jest w progreso za podobne pieniądze. A np Nazwa.pl jakoś nie przypadła mi do gustu, może dlatego ze miedzy innymi jest drogo.
Może Ci się przydać webhostingtalk