Witam. Od jakiegoś czasu czytuję Wasze forum i w końcu odważyłem się napisać pierszego posta. Proszę o konstruktywną krytykę.
01
02
03
04
05
06
07
08
09
Printable View
Witam. Od jakiegoś czasu czytuję Wasze forum i w końcu odważyłem się napisać pierszego posta. Proszę o konstruktywną krytykę.
01
02
03
04
05
06
07
08
09
Nurt rzeki w trzecim na plus. To tyle ode mnie.
Dla mnie 7. najfajniejsze. Napisz prozę, jakie było światło, obiektyw i czy była potem jakaś obróbka. I na przyszłość numeruj fotki, łatwiej wtedy odnieść się do konkretnego zdjęcia.
Siódme zdjęcie to HDR więc sporo w rezutacie jest zasługi komputera bo dzień był naprawde słoneczny z ostrym światłem. Trzy zdjęcia co 2EV dały taki właśnie efekt - wg mnie ciekawszy niż zdjęcie "naturalne"
widzę jakieś kłopoty z ostrością...czy wyostrzasz po zmniejszeniu ?? 3 fajna o 7 nie wspomnę :)
Nie, nie wyostrzałem. Tylko zmniejszenie.
Trójka bardzo dobra, siódemka też ciekawa, podoba mi się ósemka, pozostałe poprawne. Fajny pomysł dla dwójki.
podoba mi się 6 tak tajemnicza troche fajniejsza chyba by wyszła jakby ostrość była dalej a 7 to fajnie wygląda ale dla mnie to tak jak byłaby troche przerabiania w PS czy cos ale takto całość nawet fajne fotki
Siódemka jak już pisaem wcześniej to HDR więc nawet jest to troche bardziej niż "troche" przerabiane zdjęcie. Dzięki za wszystkie opinie.
jak dla mnie wszytkie zaciemne - i malo ostre, w dodatku chyba je kompresja zjadla
6 najciekawsza - no ale horyzont przez srodek :/ - szkoda