Witam! Proszę o konstruktywne uwagi dla moich fotek z ostatnich wakacji :)
http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_lukas_78
Pozdrawiam!
Wersja do druku
Witam! Proszę o konstruktywne uwagi dla moich fotek z ostatnich wakacji :)
http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_lukas_78
Pozdrawiam!
extra fotki.
mi sie bardzo podobaja.
pozdrawiam.
:)
Pocztowkowe, wycieczkowe. Moga sie podobac a moga nie podobac - rzecz gustu i oczekiwan widza. Technicznie raczej poprawne... kadry roznie - kwadratowo lub podluznie ;) , ale moje wrazenie - nic ciekawego... do albumu z wycieczki bardzo ladne ale niewiele wiecej.
Jeden duzy plus - pokazales ich wystarczajaca ilosc 8) (w przeciwienstwie do niektorych co lubia zrzuty z karty w ilosciach kilkuset sztuk prezentowac ;) ).
Jak rozumiem "coś więcej" to dla Ciebie czarno-białe zdjęcia starych ludzi palących papierosy? (no i koty ma się rozumieć) :-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Mi się fotki podobają - owszem, "pocztówkowe", ale w najlepszym znaczeniu tego słowa.
Dziekuję wszystkim za uwagi :)
Vitez ->BTW mam zdjęcia kotów z Chorwacji też tam były :)
(nie wkładałem bo znalazłem w tym kraju trochę innych rzeczy godnych uwagi)
Ale nie omieszkam w najbliższym czasie w innej galerii pokazać swoje kotki!
Cieszę się że zdjęcia się wam podobaja, mysle ze jak na pierwszy aparat w życiu podstawy jego obsługi załapałem :roll:
Chociaż przydałby się lepszy model (jak to śpiewała Kasia Klich) :wink:
Ładne fotki. Moim zdaniem najlepsza to bajnice032.jpg. Wydaje mi się, że przy fotkach nocnych miasta (nie wieczornych, tylko nocnych) jest zły balans bieli.
Arkan
Zalezy od humorku... no ale na ladne cz-b akty nie liczylem ;), ale jakies co ladniejsze widoczki z plazy nie zaszkodzilyby :mrgreen: ;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
No przeciez tez napisalem ze ladne 8)Cytat:
Mi się fotki podobają - owszem, "pocztówkowe", ale w najlepszym znaczeniu tego słowa.
ładne widoczki, troche ostrość czasem średnia (wina obróbki, statywu?) Nocne mniej interesujące przez kiepskie światło/balans.