Są chetni na jakiś mini zlot CB i połączyć wszystko co najlepsze w jeden kawałek?? Doborowe towarzystwo, foty, żagle, piwo... może jakiś koncert..
Termin i inne drobiazgi do ustalenia.. Najważniejsze aby chętni byli..
Wersja do druku
Są chetni na jakiś mini zlot CB i połączyć wszystko co najlepsze w jeden kawałek?? Doborowe towarzystwo, foty, żagle, piwo... może jakiś koncert..
Termin i inne drobiazgi do ustalenia.. Najważniejsze aby chętni byli..
Ja tradycyjnie ZA. Blisko mam to na bank będę.
ja mam kapke daleko, ale jakby to bylo w pazdzierniku, jak juz oddam moj doktorat, to moze bym sie skusil (choc mazury w pazdzierniku to troche inna przyjemnosc).
w gre wchodzi tez jakies focenie, czy tylko libacja i onanizowanie elektronika?
W październiku trochę zimnawo i raczej tylko weekendy by wchodziły w grę (studenci).
Focenie? A co to? ;)
no... weekend akademicki da sie do 4 dob rozciagnac :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
no to jak wyciagasz papier milimetrowy i pod katem 45 stopni pstrykasz. albo jak ceglane mury atakujesz...Cytat:
Focenie? A co to? ;)
z tym drugim na Mazurach moze byc gorzej, ale jak sie zbierzemy to ktos moze przywiezc. na Slasku troche tego maja - moze ktos sie ulituje. tak 2 x 2 metry, zeby mozna bylo ultra-szerokie lensy testowac :mrgreen:
zostało mi trochę klinkieru po ogrodzeniu - brać? :mrgreen:
no mowa... 8)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
cegły? hmm przydadzą się.. ;] jak to się mówi.. "kto co lubi" myślałem o żaglach.. powiedzmy 2-3 zaprzyjaźnione łajby na pięknych białych żaglach.... a na nich załoga z ... :twisted:
Hm... mógł bym jechać :) Ostatnio spodobały mi się Mazury :) Tylko jeśli to będzie październik.. To właśnie kiepskawo bo zaczynam edukację na PB ;) Myślę że było by bardzo sympatycznie :) Wstępnie piszę się na to.
Mam wyczajone fajne cegły w Mikołajkach:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Jakby co, to możemy w okolicy zacumować :]