poszukuje miejsca gdzie moge kupic gilotyne ozdobna czyli nie proste boki ale takie "poszarpane". Oczywiscie interesuje mnie tylko internet. Moze ktorys z forumowiczow zna taki sklep ?
Wersja do druku
poszukuje miejsca gdzie moge kupic gilotyne ozdobna czyli nie proste boki ale takie "poszarpane". Oczywiscie interesuje mnie tylko internet. Moze ktorys z forumowiczow zna taki sklep ?
Nie wiem czy o to Ci chodzi ale wczoraj natknąłem się na tą aukcję.
Ja piernicze, allegro powinno zbanować wszystkich dyslektyków...
Czuje się zbanowany...
Nie za samą dysleksję, ale za lenistwo, dzięki któremu komuś wiedzącemu, że ma kłopoty, nie chce się tekstu sprawdzić chociażby jakimś spellcheckerem. Moim zdaniem dysleksja/dysgrafia/cokolwiek nie jest absolutnie żadną wymówką w dobie powszechnej komputeryzacji.
pewnie że tak...
Jak możesz sie wstrzymać do piątku to sprawdzę u rodziców w moich "analogowych" zbiorach (znaczy powiększalnik, maskownica,zegar, koreks, suszarka itp). Miałem taką starą obcinarkę - ale w pełni sprawną własnie do robienia takich "ząbków" jak na starych fotografiach. Jak znajde to za darmo oddam - jak leży już z 15 lat nie używana to i pewnie mi sie nie przyda :D .. ale nie wiem czy jeszcze jest - w piątek wracam z wczasów i bede u rodziców to sprawdzę czy sie komuś nie przydała..Cytat:
Zamieszczone przez mik82
Pozdrawiam
Artur
Na targach w Łodzi widziałem takie gilotyny , bodajże na stoisku HAMY .
- Bigmar bardzo dziękuję, też trafiłem na te aukcje
- arturs ok sprawa nie jest pilna mogę poczekać odezwę si do Ciebie w sobotę