http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206813&st=0
Wersja do druku
Jedno pytanko hazan: czy pomagamy Łukaszowi czy fundacji, która (być może) w statucie ma zapis że tylko 50% kwoty dociera do potrzebującego?Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Mogę przelać kapkę ale tylko na konto Łukasza lub jego rodziców.
1. Dziękuję hazan za umieszczenie. :)
2. gietrzy -> pieniądze są tylko i wyłącznie dla Łukasza , fundacja nie bierze z tego ani grosza. :)
DziękiCytat:
Zamieszczone przez MaciekCi
Smutne :(
Kupa kasy jest potrzebna więc wspomogłem...
trzeba pomóc... wiec sie przylaczam
nigdy wcześniej nie uczestniczyłem w tego typu zbiórkach, z różnych powodów.
dziś pomyślałem, że skoro stać mnie na kupno kawałka szkła i plastiku za często wysokie sumy to stać mnie również aby podarować komuś jakiś procent moich oszczędności, skromny procent, ale mam nadzieję, że pomoże.
a.
To ja i tu podobnie jak w wielu roznych watkach 'akcjowych' - prosze by nie wypisywac postow typu "to i ja pomoge" .
Zdaje sie na wasz rozsadek i wyczucie - to decyzja indywidualna, jaki sens sie tym chwalic?
Jesli juz cos pisac to piszcie cos konkstruktywnego :roll: .
hmmm ale wpisujac nawet "to i ja pomoge" powoduje ze watek pojawia sie w "nowych postach" i jest szansa ze wiecej uzytkownikow go zobaczy i moze sie przylaczy do pomocy (zostalo malo czasu) bo chyba nie wszyscy ogladaja podforum Hydepark.
Ja np dzieki takiemu wpisowi Zielonego zobaczylem ten watek...
pozdrawiam :)
to co napisal alx_80 to jeden, a dwa to mnie przekonało to, że wiele osób się w to angażuje i widzę szansę na powodzenie.Cytat:
Zamieszczone przez alx_80
a.