Hej
czy da sie tak ustawic w 350D aby mirror lock up wlaczalo sie i wylaczalo po naciśnięciu 1 przycisku? Wydaje mi sie że nie ale moze moze - tak afunkcja bylaby bardzo przydatna:rolleyes:
Wersja do druku
Hej
czy da sie tak ustawic w 350D aby mirror lock up wlaczalo sie i wylaczalo po naciśnięciu 1 przycisku? Wydaje mi sie że nie ale moze moze - tak afunkcja bylaby bardzo przydatna:rolleyes:
Powinno zadziałać coś takiego: włączasz MLU w CF na stałe, a nastepnie przełączasz przyciskiem "drive": gdy włączysz pojedyncze klatki - masz MLU, gdy włączysz seryjne - nie będzie MLU.Cytat:
Zamieszczone przez kris75
nie, w przypadku mirror lock up zdjec seryjnych nie mozna wykonac - aparat zachowuje sie tak samo jak przy pojedynczej klatce
No to nie wiem.Cytat:
Zamieszczone przez kris75
Tomek Goliński kiedyś pisał, że tak to działa w hackowanym 300D. Widać 350D jest "mądrzejszy";)
350d ma porypane to MLU moim skromnym zdaniem.
poki co widze ze pozostaje mi tylko kazdorazowo przebijac sie przez menu - glupie to bo mozna podstawic pod przycisk set inne 3 malo przydatne funckcje jak quality, playback i cos tam zwiazanego z parametrami jpg :roll: a tego nie ma :evil: