Ironman Kraków - Canon R6 mark II + Sirui Anamorphic
Miałem okazję otrzymać akredytację medialną na zawody triathlonowe Ironman w Krakowie. Mając dostęp do strefy startu, za linię mety oraz na całą trasę zawodów postanowiłem nagrać film, który chodził mi po głowie od dawna.
https://youtu.be/Dx1XoFnra7Q?si=OM8XdGcujEohLaYL
Materiał w całości zrealizowany przy pomocy jednego aparatu, z manualnymi obiektywami:
Canon R6 mark II
Sirui RF 50mm t2.9 anamorphic
Sirui RF 150mm t2.9 anamorphic
Odp: Ironman Kraków - Canon R6 mark II + Sirui Anamorphic
Cytat:
Zamieszczone przez
Hubert Multana
Miałem okazję otrzymać akredytację medialną na zawody triathlonowe Ironman w Krakowie. Mając dostęp do strefy startu, za linię mety oraz na całą trasę zawodów postanowiłem nagrać film, który chodził mi po głowie od dawna.
https://youtu.be/Dx1XoFnra7Q?si=OM8XdGcujEohLaYL
Materiał w całości zrealizowany przy pomocy jednego aparatu, z manualnymi obiektywami:
Canon R6 mark II
Sirui RF 50mm t2.9 anamorphic
Sirui RF 150mm t2.9 anamorphic
No i co w związku z tym?
Cytat:
Zamieszczone przez
Streng
No i co w związku z tym?
No i w związku z tym Hubert podzielił się tą informacją i filmem w wątku do tego dedykowanym. Masz jeszcze jakieś wątpliwości?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
No i w związku z tym Hubert podzielił się tą informacją i filmem w wątku do tego dedykowanym. Masz jeszcze jakieś wątpliwości?
Żeby napisał cokolwiek więcej, że dwa zdania chociaż to byłoby O.K. i coś wnoszące, a wrzucanie samych linków jest po prostu słabe.
Cytat:
Zamieszczone przez
Streng
Żeby napisał cokolwiek więcej, że dwa zdania chociaż to byłoby O.K. i coś wnoszące, a wrzucanie samych linków jest po prostu słabe.
Taki urok tego działu... Ale przecież możesz śmiało pytać. Hubert myślę, że odpowie.
No i tu właśnie jest pies pogrzebany, bo nie lubię pytać, ani klikać w linki i oglądać godzinami coś co można w dwóch zdaniach streścić ;)
Rozumiem oczywiście model biznesowy kanału na YouTube, no ale mimo wszystko na forum powinno chyba coś więcej być poza linkami.
Mógłbym godzinami opowiadać o tym filmie bo to moja największa, najlepsza i najbardziej skomplikowana i wymagająca produkcja która przygotowywałem od wielu tygodni. Bardzo chętnie podzielę się wszystkim co się komuś wyda interesujące - natomiast sam film myślę że mówi sam za siebie. Już od pierwszych sekund.
Cytat:
Zamieszczone przez
Streng
No i tu właśnie jest pies pogrzebany, bo nie lubię pytać, ani klikać w linki i oglądać godzinami coś co można w dwóch zdaniach streścić ;)
Rozumiem oczywiście model biznesowy kanału na YouTube, no ale mimo wszystko na forum powinno chyba coś więcej być poza linkami.
Nie dogodzimy wszystkim Użytkownikom, taka sytuacja :roll:
Dodana winieta, profil kolorystyczny ładny, trochę zbyt migawkowo, ale to skrót.
A potem wkurzająca zbyt głośna, patetyczna muzyka i już się nie chce oglądać.