-
[c42] moje strzaly
wrocilem z krotkiego ale intensywnego wypadu na moja ukochana Mala Fatre... pragne tym samym rozpoczac wrzucanie swiezych zdjec mojego autorstwa do tego topica...
1)
w drodze na Velky Rozsutec, troche musialem sie wyczekac zeby slonce wyszlo za chmur i ozywilo scenerie - ten strzal wydaje mi sie najladniejszy...
2)
przed dojciem na V.Rozsutec jeszcze jeden widoczek z wioska Biele w tle (dlaczego mapa nadal jest w samochodzie :twisted: )
3)
tutaj juz zdjecie Tatr Wysokich, duzo poprawiane i wyciagane bo w oryginale ledwo co widac...
4)
skrzyzowanie ;-)
5)
ojj przydalby sie filtr szary bo trudno sie robi tego typu zdjecia za dnia...
6)
Velky Rozsutec z bliska. podobno jedna z najpiekniejszych gor Slowacji pod czym sie podpisuje czteroma łapami.
7)
moze gdyby nie bylo tego czegos w lewym dolnym rogu... mimo wszystko podoba mi sie ta niteczka bo przywoluje dobre wspomnienia :-)
8.
niesamowite rosna tam kwiatki, ten najbardziej przypadl mi do gustu ze wzgledu na kaktusopodobna forme :P
9)
"flagowy" kwiatek Malej Fatry ;-)
10)
Policja Slowacka pozytywnie nastawiona do turystow :mrgreen:
-----
wypad udany i zdjecia calkiem inne od tych zrobionych na majowce... a na Malej bylem juz chyba... po raz 10!? za kazdym razem odkrywam cos nowego i ciagle mam chec wracac...
-
jak dla mnie najbardziej 4 i 5 reszta jak na moje oko przepalona a 10 hmmm
-
4, 7, 6 te mi się podobają, w tej kolejności
-
4 i 6 sa zdjeciami ktore najbardziej przypadly mi do gustu.
-
Na 6, lekko w lewo od szczytu jest plamka. Mimo wszystko podoba mi się to zdjęcie. Proponuje, abyś bardziej skupił się na pojedynczych górach, albo dolinach, bo takie jak 1 czy 2 nawet z najpiękniejszym światłem zdają sie być poprostu nudne. Fotki mi sie ogólnie podobają. Zamiast szarego, polarka by ci się przydała;)
-
a dla mnie 5 tylko jeszcze bym sie nad ta fotka skupil
-
pare nowych z ostatnich wypadow na dzialke
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7) to juz domowy kaktus z kolekcji :-)
tym razem zdjecia bez plamek bo z mniejsza przyslona... cos nie bardzo idzie mi dmuchanie matrycy bo ciagle sa plamy :-( dwa dni temu kupilem polara i mam nadzieje ze zdjecia z najblizej mojej wyprawy gorskiej beda bez przepalen :P
-
Kwiatki i katusa zrobiłbym chyba trochę bliżej.
Ogólnie podoba mi się.
-
Portretowe
trzeba testowac nowe body, chinskim ochotnikiem do pozowania zostala moja kobieta :D
1)
2)
3)
4)
5)
6)
-