Ostatnia ankieta z serii : Wielkie porażki Polski.:lol:
Wersja do druku
Ostatnia ankieta z serii : Wielkie porażki Polski.:lol:
Wynik meczu: 0:0Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
minimum 1:0 dla Kostaryki :(
No narseszcie jest ankieta :) Mam nadzieję, że wygra Kostaryka i stanie się to z korzyścią dla polskiej piłki.
IMHO wygra Polska i to tylko dlatego, że ten mecz już się wogóle nie liczy :-(
Też mi się tak wydaje. W dodatku właśnie przez to nic się nie zmieni.Cytat:
Zamieszczone przez swaligora
PS
Zresztą jakby przegrali to także nic się nie zmieni... no, może oprócz trenera. Trochę krzyku i będzie tak samo. :-|
IMO są dwie możliwości:
1) Chłopaki Janasa mają już cały mundial w d... i myślami są już przy swoich klubowych rozgrywkach albo ewentualnych transferach (tak jak np. Boruc, któremu się marzy Arsenal) i wejdą na boisko zostawiając jaja w szatni - wtedy 0:0 albo może nawet wygrana Kostaryki 1:0
2) Chcą pokazać na koniec, że jeszcze polski futbol do końca nie umarł (tylko czy jest jeszcze ktoś, kto w to uwierzy...) i dostaną podobnego "napędu" jak przy meczu z Niemcami, co przy Kostaryce zaskutkuje wynikiem 4:0 (dla nas).
Ale to tylko takie moje gdybania, a meczu i tak nie będę oglądał, bo w tym czasie idę sobie sam pograć w halówkę :-)
Wedłóg mnie Polska wygra ten mecz i będzie tak samo jak 4lata temu. Przegralismy z Portugalią i Koreą, żeby ostatni mecz o pietruszkę z USA wygrać. 2:0 będzie
Pewnie wygramy i pewnie w podstawowej jedenastce wyjdą Rasiak, Brożek, Mila, Kosowski i Fabianski naprzyklad. Tylko co z tego...
Zagłosowałem , ze wygramy, ale patrząc na Zurawskiego i jego popisy (a raczej ich brak), myslę, ze moze dzieki Borucowi nie przegramy strasznie. Obstawiam na 1:0 dla nas, przy duzym szczesciu..