Witam. Dawno temu lubiłem oglądać zdjęcia na Widelec.org. Ta strona nie istnieje już od jakiegoś czasu, ale zapewne wielu z Was ją kojarzy. Znacie podobną stronę do Widelca, którą możecie zaproponować?
Wersja do druku
Witam. Dawno temu lubiłem oglądać zdjęcia na Widelec.org. Ta strona nie istnieje już od jakiegoś czasu, ale zapewne wielu z Was ją kojarzy. Znacie podobną stronę do Widelca, którą możecie zaproponować?
A co tam było? Nie znałem.
Tak jak Bakulik wrzucił, czyli generalnie co tam oglądałem, to ciekawe zdjęcia z różnych branży. Zdjęcia kobiet, architektura, wojny etc. Są takie strony, gdzie można oglądać podobne rzeczy?
https://www.juzaphoto.com/gallerie.php?l=en
Przy okazji jest też fajna szukajka fot wykonanych konkretnym obiektywem z konkretnym aparatem (trzeba być zalogowanym).
Juza jeszcze przed 2010r był stricte pod wildlife i landscape, i to była strona założona przez bardzo młodego gościa, na której opisywał tajniki fotografii itp. Sporo wiedzy stamtąd wchłonąłem. Z czasem rozrosło się na forum, i pod inne albumy tematyczne jak np. architektura czy akty, a sam Juza przestał się udzielać w takim stopniu jak kiedyś (nie ma już poradników, testów, recenzji, opisów wypraw itd). Ale foty można obejrzeć, wiele z nich to majstersztyki.