Zauważyłem na Allegro karty pamięci Hoodman czy ktoś je zna? Czy ktoś pracuje na takich?
Wersja do druku
Zauważyłem na Allegro karty pamięci Hoodman czy ktoś je zna? Czy ktoś pracuje na takich?
nie zeby wygladaly jak zabawki, czy karty do gameboya...
Hmmm... no fakt, nie wyglądają poważnie :-)
Załącznik 1407Załącznik 1408
Ale czasami pozory mylą ... ciekawe jak jest w tym przypadku?
Cena jest dość wysoka i idąc dalej tokiem myślenia "wyższa cena wyższa jakość" moze to być dobry nie znany u nas produkt na amerykański rynek. A co do interfejsu zewnętrznego??? Moze się podobać - moze się nie podobać, ale na pewno jest inne... (spawacz w stoczni gdańskiej?)
Obrazki są cool. ;)
Aczkolwiek... sandisk ultra II (po cenach pstryka!) 2gb jest nieznacznie tańszy... i chyba wolałbym tego sandiska. Jest pewny.
A jak cośto sprzedawca pewny - ku[powałem tam u niego osłonę przeciwsłoneczną.
Była dzień po wpłacie. :)
Zagwostka. Hoodman ma swoj stronkę i wyglądają pewnie choć gwarancja już jest jakaś lekko zamglona...
Ja bym nie kupowal. Za te cene kupisz 3 x 1 GB Kingstona Elite Pro badz jednego Sandiska 2 GB ultra II. Pierwszy zestaw da Ci 1 GB wiecej miejsca i pewnosc ze nawet jak uszkodzeniu ulegnie jedna karta masz jeszcze dwie do pracy. Drugi zestaw natomiast to dobrej jakosci i niezlej szybkosci 2 GB.
Też jestem za kupowaniem kilku kart o łącznej pojemności jednej większej. Fakt uszkodzenia np takiej 4gb i utraceniu wszystkich fot jest dużo bardziej bolesny od analogicznej sytuacji na 1gb a wymiana karty to przy pewnej wprawie 3-5 sekund. Ja tylko pytam czy wogóle warto się zastanowić nad tą kartą ze spawaczem i czy ktoś już na niej pracuje i moze coś o nich opwiedzieć...