430EX III-RT tylko centralny punkt af
Myślę nad zakupem tej lampy jednak znalazłem negatywne opinie iż wspomaganie af działa tylko dla punktu centralnego? Czy to prawda, i na ile jest to przeszkodą?
Odp: 430EX III-RT tylko centralny punkt af
Można wybrać też wspomaganie szybkim błyskaniem jak ktoś lubi.
Cytat:
Zamieszczone przez
conrad
Myślę nad zakupem tej lampy jednak znalazłem negatywne opinie iż wspomaganie af działa tylko dla punktu centralnego? Czy to prawda, i na ile jest to przeszkodą?
Do jakiego aparatu będzie ta lampa? Lustrzanki czy bezlustra?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Do jakiego aparatu będzie ta lampa? Lustrzanki czy bezlustra?
Do lustrzanki 6d Mark ii
Cytat:
Zamieszczone przez
conrad
chodzi tutaj od podswietlanie.
wszystkie lampy tak Maja.
nie wiem czy istnieje jakas lampa , ktora podswietla wiecej niz Centrum kadru - raczej nie .
1 załącznik(ów)
430EX III-RT nie rzuca takiej czerwonej siatki jak stara 430 EX. Wspomaganie działa jako seria błysków planika.
Za instrukcją str. 22:
Załącznik 3743
http://gdlp01.c-wss.com/gds/7/030002..._Manual_PL.pdf
dobrze że moja lampa nie czytała instrukcji bo jednak rzuca na ścianę piękne, czerwone wspomaganie AF :)
A moja nie... pomimo, że kombinowałem z różnymi ustawieniami (na 6d2). Piszemy, o tym samy modelu?
ja swoją podpinam do 5d mark IV
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
430EX III-RT nie rzuca takiej czerwonej siatki
No niezupełnie, tutaj filmik, jak włączyć wspomaganie w tej lampce na środkowym bez dodatkowej serii błysków: https://youtu.be/EavelQSG1K8