Witam!
Na początek chciałem pokazać pierwsze próby z motocrossem. Pozniej wrzuce troszke starsze - offroad i hokej. Zapraszam do komentowania.
Wiecej zdjec na mojej stronce.
Wersja do druku
Witam!
Na początek chciałem pokazać pierwsze próby z motocrossem. Pozniej wrzuce troszke starsze - offroad i hokej. Zapraszam do komentowania.
Wiecej zdjec na mojej stronce.
2 swietne... ja tez tak chce (umic) :)
Generalnie wszystkie dobre - może trochę w 3 i 4 przeszkadzają głowy (w 3 bardziej).
Ciekawe, 2, 3 i 4 technicznie najlepsze. 3 z górami to już po prostu rewelacyjny pomysł.
Dzieki :)
Co do głów to niestety teren taki, ze albo slupy albo ludzie na gorach sie pojawiali, wolalem tu juz zostawic te glowy ;(
Zgodnie z zapowiedzia wrzucam pare fotek z hokeja - jako ciekawostke na forum ;) Ze specjalna dedykacja dla Akustyka :)
P.S. Zdjecie #5 - Tomek Wawrzkiewicz zaraz po zakończeniu zwycieskiego finału Pucharu Polski.
bardzo fajne
dzieki za dedykacje :)
Go Oil! (ech... bo Red Wings polecieli a trzeba kibicowac zdolnym i pracowitym :( )
Z motocrossu mi się najbardziej podobają. Popełniłem ostatnio pare na ME w Enduro. Tu jest pare www.ak-foto.comweb.pl
No szkoda, choc przyznaje ze po MS jakos dziwnie sie oglada ;) FInal byl sredni - ale Kanada-Szwecja i Czechy- Rosja - palce lizac :)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Własnie przegladam i bardzo mi sie podobaja.Cytat:
Zamieszczone przez Khazad