czesc
mam taki pomysl zeby kazdy kto wstawia fotki na bitwy dawal tytul do kazdej fotki ( podobnie jak na plfoto ) nad kazda z fotek bylby tytul, bo tak jak sa same fotki to dziwnie tak jakos :-)
co o tym sadzicie?
Wersja do druku
czesc
mam taki pomysl zeby kazdy kto wstawia fotki na bitwy dawal tytul do kazdej fotki ( podobnie jak na plfoto ) nad kazda z fotek bylby tytul, bo tak jak sa same fotki to dziwnie tak jakos :-)
co o tym sadzicie?
Przecież TYTUŁEM jest temat .
Może nie koniecznie "każdy", ale taka możliwośc w sumie mogłaby byc.
tak temat, ale jeszcze kazda fotka moglaby miec jakis swoj tytul.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Ja jakoś tego nie widzę : tzn temat "kwiaty" tytuł "kwiatek" :)
wlasnie dzis o tym myslalem... tak, podobnie mozna dodac tytuly do lekcji w Szkole Fotografi CB (ktora ostatnoo troche przycichla :-() w dziale baza wiedzy... teraz trzeba kliknac w kazda zeby zobaczyc o czym byla...Cytat:
czy jestes za tym, aby do fotek w dziale battle byly dodawane tytuly?
chodzi o takie cos
temat: slonce
tytul fotki: tuz po zachodzie slonca, gdzie wszystko sie chowa i idzie spac :mrgreen: albo cos innego, moze jakis cytat czy cus... ;-)
tzn tytuly fotek to juz wolna wola autorow fotek, i to jest sprawa nie do dyskusji... natomiast tematy bitew jak najbardziej powinny sie znajdowac w tytule ;-)
Temat to temat a tytul zdjecia to tytul ... te dwie rzeczy nie maja nic wspolnego przeciez.
To ze np ksiazka jest z dzialu fantasy wcale nie oznacza ze autor ma poprzestac na laurach i nie nadawac jej zadnego tytulu prawda ?
Zdjecie jest ciekawsze jesli ma jakis przekaz ... czasami uzupelnieniem tego przekazu badz naprowadzeniem jest tytul i jak do tej pory chyba tylko yasin z tego skorzystal.
no ale jeden obraz wart wiecej niz 1000 slow ;-), tytuly do fotek to jest "wolna wola autora", nie mozna kazac dawac tytulu... wtedy pewnie wiekszosc tytulow bedzie wygladala tak: *