Ma ktoś czas i ochotę pokręcić sie dzisiaj po starówce ?
Wstępnie zaproponowałbym godz. 18.00 przy Barbakanie. Jadę z Ochoty więc mogę kogoś zabrać.
Wersja do druku
Ma ktoś czas i ochotę pokręcić sie dzisiaj po starówce ?
Wstępnie zaproponowałbym godz. 18.00 przy Barbakanie. Jadę z Ochoty więc mogę kogoś zabrać.
chetnie... tyle ze w pracy siedze i nie wiem jak dlugoi jeszcze... jak u Majewskiego... konca nie widac :-(, next time
Też miałem tę przyjemność spędzenia soboty w pracy i tak właśnie chciałem sobie odreagować - noc jest długa :)
Nie ma chętnych ?
Jadę więc się pokręcić po mieście moze na coś trafię :) Jak się ktoś zdecyduje to będę pod telefonem
I jak było?? Kurde, szkoda - bo o 18tej to byłem jeszcze w szkole...
Panny powychodziły na ulice, więc taki wypad na 'starówkę' pewnie był xtra ;)
Całkiem przyzwoicie, szkoda że samotnie. W kupie troche raźniej łazić po nocy.Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
Panny oj było troche tego kwiatu :)
Nie chwalę sie efektami bo był to mój pierwszy taki nocny plenerek i po obejrzeniu na kompie tego co przyniosłem, może 5 fotek zostawiłem.
Jest coraz cieplej więc i z tygodnia na tydzień coraz więcej kwiatostanu na starówce. Zawsze można sie skrzyknąć na większy SPOT :-P
W następną sobotę, jeśli ciągle wspólny plenerek jest aktualny, ja byłbym chętny;)
----------------------------------
Troszkę nie na temat:
Jak ktoś lubi jazdę na rowerze, to może wspólny plenerek po warszawskiej pradze? Proszę na priv, lub na maila - monstter@gmail.com .
PS. Nie zakładam narazie osobnego tematu, bo to są bardzo wstępne plany;)
Jak to mówią: sie pomyśli :-D
Kwestja terminu myśle że jest do ustalenia - tylko na jaką porę dnia sie nastawić. Najciekawsze fotki wychodzą kiedy cały kwiat jest już pogrążony w głębokim śnie :) czli późna noc i świt ewentualnie zmierzch ale o tej ostatniej porze tłumów się nie pozbedziemy.
Z późną nocą tak kiepsko... Mi by najbardziej odpowiadało 21-23. Niestety nie jestem jeszcze w pełni mobilny, a mieszkam pod warszawą:p