Fotografia ... trudne słowo ...
... w tym wątku zamieszczać będę najlepsze (wg mnie oczywiście) zdjęcia, które uda mi się uwiecznić.
Na początek dwa zimowe zdjęcia:
1. Kryształki ...
2. D..a (tyłek) sikorki ...
Zapraszam do oceny ... :-)
Wersja do druku
Fotografia ... trudne słowo ...
... w tym wątku zamieszczać będę najlepsze (wg mnie oczywiście) zdjęcia, które uda mi się uwiecznić.
Na początek dwa zimowe zdjęcia:
1. Kryształki ...
2. D..a (tyłek) sikorki ...
Zapraszam do oceny ... :-)
a jak to obiektywik, co tak ładnie rysuje?
Obiektyw faktycznie ładnie rysuje , ale sikorka i tak się na ten obiektyw wypięła :) :) :)
To Tamronik 28-75 f/2.8. Jeszcze do końca tego tego bydlaka nie okiełznałem bo czasami jest lekka kaszanka ... ale brakuje mi praktyki takze zobaczymy ...
Tamronik dobrze rysuje i jest bardzo "plastyczny". Jakby ktoś chciał to polecam kilka moich fotek zrobionych tym szkłem: http://canon-board.info/showthread.php?t=10621
Kryształki są fajne a d..a jaka jest każdy widzi. Dodaj więcej fotek.
Witam ponownie ...
jakiś czas temu byłem w Rogalinie koło Kurnika ...
1.
2.
3.
4.
To drzewo widziałem na forum 2 lub 3 razy ale też na nie trafiłem :)
zapraszam do oceny ... :)
ps. fotki 2-5 zrobione kitem
Bardzo niecodzienne podejscie do sfocenia Sikorki :mrgreen: Masz moze ta sikorke od frontu? ;)
mam jeszcze troche ... niestety nie mialem karmnika ;)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
a jak narazie nie doczekalem sie jakiegos tele ... aby moc ustrzelic ptaszki w inny sposob ...
pozdrawiam all ...
Jak na 75mm to i tak mistrzostwo swiata ...ja bym potrzebowal 300mm do takiego ujecia :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez pletwal
heh dzieki ale mistrzostwo świata to bym dostał za cierpliwość ...Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
tak myślę kupić jakieś dłuższe szkło na M42 ok. 200mm i pojechać na Trzcieliny... moze cos ciekawego sie ustrzeli ...