Odp: EOS 5D IV cena w Dubaju
W Dubaju mają niskie zarobki, więc muszą mieć niższe ceny niż u nas. Ostatnio paru Dubajczyków zapakowało swoje Lambo i Ferrari na statek i przywiozło do Polski. Powód? Słyszeli, że tutaj jest najdroższa autostrada na świecie (tzw. Autostrada Wolności). Zobaczyć i umrzeć. Po co Janie w taką głusz jeździsz?
Szkoda tylko, że wszystko bez europejskiej gwarancji. Była niedawno sympatyczna firma, która dostarczała taki sprzęt do Polski w sympatycznych cenach. Skończyło się mało sympatycznie.
można wysłać kurierem albo nawet przy okazji polecieć
tam wizir lata;)
a przy okazji zrobić zakupy, ja akurat elektroniki nie kupiłem ale ciuchy np. northface można kupić za grosze
Byłem w ZEA trzy razy. Najbardziej oplaca się kupic złoto :-)
a ja następnym razem kupie ich perfumy bo są boskie
i u nas ich nie ma
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Szkoda tylko, że wszystko bez europejskiej gwarancji. Była niedawno sympatyczna firma, która dostarczała taki sprzęt do Polski w sympatycznych cenach. Skończyło się mało sympatycznie.
Ta firma ma kolejne wcielenie. Nawet tu na forum ktoś niedawno się chwalił, że zakupił 55-250 STM za 5 stówek z okładem ;)
Po mało sympatycznym końcu poprzedniego wcielenia to raczej zakupy dla lubiących dreszczyk emocji. Niekoniecznie dla skąpych. Również dla niecierpliwych. Ze względu na różnice w dystrybucji między Azją i Europą często mają niektóre produkty o kilka tygodni wcześniej. Obecnie np. 70-300 II.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Jak się teraz nazywają?
eglobal central