-
Znajdz roznice :)
Witam,
Natrafilem w sieci na fajna strone, mozna byloby sie od niego nauczyc retuszowac zdjecia :), dla mnie gosc jest dobry. Potrafi poprawic urode kazdej pani :)
http://glennferon.com/portfolio1/index.html
ps. Jezeli byl juz post na temat tego linka to prosze o wykasowanie postu :)
Pozdrawiam,
Tomasz
-
Coś już było w tym stylu. Nie przepadam za takimi wypicowanymi fotami. Popraw linka.
-
Duży plus za umiejętności
Spory minus za nadużywanie ich.. za mocno poprawiane.. na niektórych fotach dużo za dużo... wyglądają aż nienaturalnie... prawie namalowane farbkami..
ps prawie na każdej focie uwypuklany tyłek..:/
-
o tak było juz kilkukrotnie na forum ;-)... po tej lekturze czlowiek od razu inaczej patrzy na wszystkie zdjecia w kolorowej prasie
-
Dobre. Widziałem juz jakis czas temu, ale ostatnimi czasy galeria powaznie sie rozrosla...
-
Wielkie rzeczy :) Parę minut w PS i robię tak samo.
-
Zresztą, pokażę coś swojego:
-
Jak już się tak wszyscy chwalą to i ja coś swojego dorzucę :)
-
E tam, to nie to samo. Nie zmianiacie kształtów i masy modelek.
-
W!
Wlasnie! Takie retuszowanie to banalne jest. Teraz profesjonalisci dodaja lub odejmuja tylek, nos inny daja, podnosza brwi i powiekszaja oczy. Juz nic nie pisze o ustach. Czasem jak patrze na 'gwiazdy' z playboyow czy ckmow to ciezko poznac ze to ta jakas przecietnawa laska z tv lub kina ;-)
Zdrowko
p.s. Ciekawe jak np faceci reaguja na takie cos (faceci takich kobiet), czy im sie podobaja takie zdjecia, bo ja mowie feeeeeeeeeeee....
pa