był ambasadorem i stracił wiarę
był ambasadorem, stracił wiarę a teraz dał opis z innej perspektywy - trawa już nie jest tak zielona?
How I lost faith in micro four thirds and switched to Sony mirrorless - DIY Photography
czułem że to bardziej wiara jest niż rzeczywistość, ale system mi się nadal podoba znaczy wygląda świetnie
Odp: był ambasadorem i stracił wiarę
Cytat:
Zamieszczone przez
jaś
To nie wiara, po prostu Pan Ambasador* daje teraz komuś innemu ;-)
* podobnie jak słowo "lobbysta" jest eufemizmem dla zwykłego łapówkarza, tak "ambasador" jest eufemizmem dla... sami wiecie :-)
Musialo go dlugo bolec, ale dopoki hajs bral to olympus byl spoko [emoji38]
U nas troche dr5000 pochwalilo olympusy i jako tako zamieszanie na forach sie zrobilo [emoji38] a ja podobnie jak autor i sporo osob na naszym forum ciagle nie moge sie przekonac ze oni "oszukuja fizyke" i rozmiar sensora nie ma znaczenia %(
Juz tam sony w aspc ciagnie te matryce maksymalnie, ale i tak nadal brakuje do ff.
Taki tekst tez trudno oceniac, bo wiadomo autor wkurzony na maxa ? widac ze zbulwersowany
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Stracił kasę i teraz będzie bił czołem przed następną firmą, która mu tę kasę zapewni - nie ma co... Himalaje obiektywizmu :lol:.
kazdy podejmuje takie decyzje, jakie mu sie wydaja optymalne... dla jednych podstawa jest racjonalna ocena sytuacji, inni preferuja czynniki religijne ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Stracił kasę i teraz będzie bił czołem przed następną firmą, która mu tę kasę zapewni - nie ma co... Himalaje obiektywizmu :lol:.
Każdy orze, jak może...:mrgreen:
Aha, byłbym zapomniał. Olki wcale nie są takie złe ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
U nas troche dr5000 pochwalilo olympusy i jako tako zamieszanie na forach sie zrobilo
Tam tez marketing na kilometr czuc. Z reszta, po ostatnim ich filmie o kalibracji, na zoltym forum nie zostawiono na nich suchej nitki.
DxO przetestowało 334 body, w tablicy wyników/rankingu pierwszy Olympus jest na 108 pozycji.
Można nabawić się kompleksów gdy trzeba "dobrze pisać" o aparatach w takiej sytuacji.
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
DxO przetestowało 334 body, w tablicy wyników/rankingu pierwszy Olympus jest na 108 pozycji.
Można nabawić się kompleksów gdy trzeba "dobrze pisać" o aparatach w takiej sytuacji.
jesli za podstawe oceny matryc niewykonanych przez Sony przyjmuje sie gole laboratoryjne cyferki zmierzone przez firme z udzialem kapitalu Sony... to na pewno tak ;)
ale nie wszyscy wyznaja w ciemno ta jedyna sluszna ewangelie...
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
jp
Czy w związku z ta 108-ą pozycją, należy zakładać, ze nie da nie tym aparatem zdjęć robić?