Bye, bye jednak nie na zawsze :)
Ponad 3,5 roku temu Janusz Body napisał, że żegna się z tym forum na zawsze - bardzo się cieszę, że kłamał :) Dziś właśnie zobaczyłem jego nick na zielono wśród użytkowników obecnych na forum. Może moje spostrzeżenie jest spóźnione, jednak nie mogłem powstrzymać się od napisania jak bardzo się cieszę z jego powrotu i mam nadzieję, że nadal będzie się z nami dzielił swoją wiedzą :p
Odp: Bye, bye jednak nie na zawsze :)
Też to zauważyłem i zaciekawiłem.
Więc witamy ,i zapraszamy do dzielenia się wiedzą -dużą wiedzą na temat fotografii.
może wreszcie coś się zacznie dziać, bo nudy straszne (rządzi ctj i gts - zgroza)
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
może wreszcie coś się zacznie dziać, bo nudy straszne (rządzi ctj i gts - zgroza)
jak jeszcze wróci Vitez do moderacji to napewno zacznie sie znowu dziac :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
jak jeszcze wróci Vitez do moderacji to napewno zacznie sie znowu dziac :twisted:
Oj posypały by sie bany. Niektorym by sie przydalo.
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
Tu nie ma co jęczeć :) Janusz sam nie poruszy forum. Przecież widać ile osób ma tu aktywne galerie, ile osób wchodzi żeby czy to skrytykować czy wydać swoją opinię.A kolejny post - jakie body i jaki obiektyw- no cóż- każdy z nas zaczynał i w ramach rewanżu trzeba też nowicjuszom pomagać. To samo jeśli ktoś zakłada swoja galerię - myślę że nie po to żeby się chwalić a po to by wyciągać wnioski z komentarzy czy to krytycznych czy nawet chwalących. :)
Gdyby wrócił Vitez to w tydzień zbanowałby ostatnich kilkunastu aktywnych uczestników tego forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Gdyby wrócił Vitez to w tydzień zbanowałby ostatnich kilkunastu aktywnych uczestników tego forum.
ale kilku osobom to by sie przydało :mrgreen: (przynajmniej krótki urlop)
Ja to bym wolał powrót miclesa. Byłoby 300 nowych postów dziennie i pośmiać by się można.