Kurs fotografii dla zaawansowanego fotografa
Poszukuje profesjonalnych porad na temat fotografii odpłatnych oczywiście na terenie Poznania lub w jego okolicach
Profesjonalna Fotografia wraz z obróbka zdjęć dla osoby która nie jest początkującym fotografem
Najlepiej aby osoba ta pracowała oczywiście na Canonie
Proszę o podpowiedzi. Z góry dziękuję
Sławek
Odp: Kurs fotografii dla zaawansowanego fotografa
Czy Ktoś coś mi podpowie ?
dzięki jest ok ale ja lubię kontakt z ludźmi taki tradycyjny
mile widziane korepetycje u profesjonalnego fotograf,a dla którego fotografia to praca / podstawowe zajęcie
Cytat:
Zamieszczone przez
Smigaacz
mile widziane korepetycje u profesjonalnego fotograf,a dla którego fotografia to praca / podstawowe zajęcie
Taki z reguły nie ma czasu na kursy.
Ba, nawet semi pro bedzie zawalony praca. Od 9 do 5 pon-pt, weekendy sesje.
Inna sprawa jest taka, ze portrecista bedzie obrabial inaczej niz pro od nieruchomosci :) - chyba, ze cel tych warsztatow to...
no to ok pozostaje kurs
Zrozumiałem
a może Ktoś z Forumowiczów z Poznania ma chęć ?
A nie chcesz wyskoczyć na jakieś warsztaty weekendowe? Mi się marzą z portretu, ale są też z krajobrazu czy inne. Sporo jest tego, np.w Złodziejewie k/Bydgoszczy albo z Markiem Waśkielem... Tu na forum reklamuje się studio Huśtawka. Tam na pewno można porozmawiać o swoich problemach, a przy okazji wypocząć ?
Jest wiele miejsc organizujących kursy fotograficzne. Ja ze swojej okolicy znam dwa... Szkolenia Foto i Foto-Team
Jak zauważysz różny jest target kursów, tzn. kierowanych do fotografów o różnym poziomie wtajemniczenia ;)
Ostatnie trzy lata z rzędu (za wyjątkiem bieżącego roku) odbywały się Zloty użytkowników forum Canon-board.info.
Miałem zamiar w tym roku kontynuować tą fajną inicjatywę, ale... zbyt późno o tym pomyślałem i nie wypaliło. Wbrew pozorom nie jest łatwo coś takiego ogarnąć całościowo :)
Odbędzie się takie spotkanie fotograficzne Canonierów, ale dopiero w pierwszej połowie 2017 roku. Już prawie wszystko dopięte, więc podejrzewam jakiś tydzień i pełna informacja o przyszłorocznym spotkaniu fotograficznym ujrzy światło dzienne :)
Główne założenia to spotkanie weekendowe ludzi mających wspólną pasję, szkolenia tematyczne oraz wymiana doświadczeń.