Na początek do oceny oddaje swoje autoportrety czyli selfie :)
1.
2.
Wersja do druku
Na początek do oceny oddaje swoje autoportrety czyli selfie :)
1.
2.
Drugie na tak.Pierwsze na nie , dlatego że broń zawsze kojarzy mi się z przemocą.
bardzo dobre, obydwa
@Jim
Dobre dwa portrety. Jak wiesz początki sa trudne i mam nadzieję, że w swojej fotografii będziesz realizował się dalej. Zawsze stoję ku pomocy :) Ja czekam teraz na kolejne tak dobre. Pozdrawiam
Obserwuję Cię na flickrze właśnie dzięki dwójce. Jedynka nie moja bajka, wzbudziła we mnie strach, ale to chyba dobrze, zdjęcia powinny wyzwalać uczucia ;) W moim bardzo amatorskim odczuciu nie potrzebujesz pomocy kolegi maxwella.
Dokładnie. Trzeba robić swoje i wypracować własny styl. Ciekawe zdjęcia.
@italy zgodzę się że może mieć złe skojarzenia pierwsze zdjęcie szczególnie w ostatnich latach ale czasami o to chodzi w fotografii tak jak pisze @zowa
@maxwell61 dzięki za wsparcie. Tylko jak długo jeszcze wszyscy będą chcieli patrzeć na moją facjatę ? ;-)
Będę się starał i szukał inspiracji oraz nowych modeli i modelek. Dzięki za miłe słowa.
Drugie bardzo dobre, emocje oddane w stu procentach, taki był chyba zamysł autora
pierwsze szare a nie czarno-białe (chyba, że tak miało być), bardziej od broni w oczy rzucają się nienaturalnie wielkie łapy, nie wiadomo co jest przekazem zdjęcia (ręce czy broń).
Pozdrawiam
A powiedz proszę, byłeś pomalowany czy to ps?
Zdjęcia bardzo dobre jak dla mnie. 1 faktycznie tak trochę gangsta i to mi nie pasuje, ale technicznie super.
@poszukiwacz takie łapy wyszły bo pierwszy plan i takie wrażenie :) Wcale nie mam takich dużych dłoni ;)
@mwitek oczywiście że pomalowana twarz, to było przed meczem Polska : Portugalia więc doping musiał być :)