EOS 350D problem z EOS Utility pod windows 7/64 bity ---- zmiana nazwy uzytkownika
Witajcie
Mam pytanie jak zmienić nazwę użytkownika aparatu canon 350D
Brak oryginalnej CD z EOS Utility..
Windows widzi 350D i odpala program utility po włączeniu
ale jak ma w meni zaznaczone Print /PTP ale po
tym jak mam to aktywne i klikam na button Camera settings wyskakuje
komunikat: mówi o przełączeniu na PC connection jak przełączam a w menii na tą
funkcje to mam wygaszone wszystkie funkcje i tak w koło macieju
Zainstalowałem jakieś z internetu euw21401.exe i jescze eu281en.exe ale cały czas ma ten sam problem
z odpaleniem funkcji Camera settings,
A utility dpieora odpalił jak zrobiłem z porady na Yuotube w wpisy w pliku rejestrach win
Wszystko pod Windowsem 7 64 bity
Znacie jaki sposób żeby zadziałała? to poprawnie z canonem 350D i zmienić nazwę użytkownika
i wo gołe przetestować widzialnie przez komputer lustrzankę
Odp: EOS 350D problem z EOS Utility pod windows 7/64 bity ---- zmiana nazwy uzytkown
poszukaj windowsa XP 32 bit i na nim spróbuj.
EOS 350D - Canon Europe
Odp: EOS 350D problem z EOS Utility pod windows 7/64 bity ---- zmiana nazwy uzytkown
A pod windowsem 7/64 nie da rady?
Musisz mieć dostęp do komputera z Windows XP albo zainstalować sobie Windows XP pod 7 64-bitową korzystając z jednego z programów do wirtualizacji systemu operacyjnego. Robiłem dawno temu instrukcję dla posiadaczy EOS 5D:
http://1drv.ms/1M4YwKJ
Opisówka jest w pliku Worda a wszystkie wymienione w niej linki do plików już Ciebie nie interesują bo te pliki pobierzesz sobie ode mnie, wszystko mam na miejscu.
[ISO] Windows XP itd. jest w wersji ze zintegrowanym SP3 a z tego co widzę w tej formie da się go zainstalować bez podawania kluczu produktu Install Windows XP SP3 Without Product Key and Use for 30 Days Free with Retail CD - Tip and Trick Klucz produktu niby jest wymagany podczas instalacji spod tego VMware ale może można to olać i go nie wpisywać - to już będziesz musiał sam sobie sprawdzić.
[ISO] Canon EOS Digital itd. to jest stara płytka z softem Canona (m.in. EOS Utility) który będzie współpracował ze starymi aparatami takimi jak EOS 350D czy 5D.
Cytat:
Zamieszczone przez
privers
A pod windowsem 7/64 nie da rady?
Canonowi nie chciało się pisać sterowników 64-bitowych dla starych aparatów i dla tego nie da rady.
Musisz zastosować się do instrukcji kolegi 'mkamelg'
dzięki za obszerne info mkamelg
będę walczył ;) jak lew
To trochę lipa z tym tematem Canona
pod stare aparaty nie obsługuje w Win 7/8 /64bitowe
A lustro podklejają za free była taka akcja w Canonie w 5d?