[GalaktycznyMuczaczo] Ż jak Życie
Zachęcony ostatnio dość sporą ilością materiału który tutaj zobaczyłem , zmotywowany wracam do publikacji swoich skromnych prac. Nowy rok nowy ja jak to mówią, będe tutaj umieszczał fotografie skupiające się przedewszystkiem na wszystkim , zdjęcia bedę starał się aby nie poddawać żadnej obróbkce, może poza desaturację, wszystko było focone w JPG , więc też proszę zwrócić na to uwagę, proszę o rady i konstruktywną opinię :D . Niektóre z nich będą pochodzić z przed 15 lat a niektóre z przed 15 min więc proszę o wyrozumiałość :*
1.
Odp: [GalaktycznyMuczaczo] Ż jak Życie
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
proszę o rady i konstruktywną opinię
idź na manicure:mrgreen:
a tak serio, niepotrzebnie sie denerwujesz, nie kazdy może znać motywy dla jakich założyłes ten wątek (ja chyba wiem;)) ktos może pomyslec, że to twoje najlepsze foty:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
idź na manicure:mrgreen:
a tak serio, niepotrzebnie sie denerwujesz, nie kazdy może znać motywy dla jakich założyłes ten wątek (ja chyba wiem;)) ktos może pomyslec, że to twoje najlepsze foty:lol:
Nie denerwuje się :) zamieszczam tylko swoje prace :D a kto powiedział że to moje palce :) , każde z moich zdjęć ma dla mnie tak dużą wartość jak czas który płynie przez te obgryzione palce biednego człowieka, nie rozgraniczam je w kwestii gorsze czy lepsze, aczkolwiek dopiero widze lekki BF
wspaniała gra światła i cieni! JESTEM NA TAK :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotrus117
Dawaj więcej!
No dobra ale prosze o lajki na fb
2.
praca jest zywa, kolorowa, optymistyczna i ma w sobie potencjał
nie podoba mi sie ze jest przewaga czerwonego ale mimo wszystko daje Ci
natomiast w pierwszej pracy widzę śmiałe nawiązanie do pracy znanego artysty Bogdana Adamca
in memory
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
widze ze znasz moje inspiracje :) , przykro mi za kolor czerwony, pewnie w edycji mogłbym się tego pozbyć ale jak już mówiłem foce w JPG
Majty mokre! Geniusz, genialna głębia na słomkach.
Cytat:
Zamieszczone przez
Sajmon92
Majty mokre!
:lol: